0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Mancera Vanille Exclusif

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mancera Vanille Exclusif Парфумована вода
105 грн
144 грн
Акція
-27%
Mancera Vanille Exclusif Парфумована вода (тестер)
120ml
2 816 грн
3 274 грн
Акція
-14%

Mancera Vanille Exclusif – прощання із сонячним літом

 

Осінні дні не потьмяніють для вас навіть у похмурі моменти, якщо теплим сонечком радує вас Mancera Vanille Exclusif ! Це – справжній скарб для всіх любителів ванілі – принадний, сповнений чарівності осінньо-зимовий аромат, здатний буквально за секунди зробити світ добрішим та затишнішим.

Парфумована вода підкорює з перших миттєвостей своїми солодкими та ванільними, фруктовими та пудровими, квітковими та лактонними, пряними та амбровими акордами, чіпаючи цією вишуканою мелодією навіть найчерствіші чи втомлені серця.

Як і більшість творів нішевого бренду Мансера, ця композиція адресована і жінкам, і чоловікам – отримати задоволення від цієї солодкої гурманської композиції зможуть усі, хто смакує це життя, немов вишукані ласощі!

Трохи історії

 

Парфумерна історія бренду розпочалася у 2008 році, коли парфумер зі світовим ім'ям П'єр Монталь вирішив відкрити ще один бренд, назвавши його на честь своєї дочки та натхненниці Амелі Мансера.

Дівчина теж проявила талант, знайшовши себе дизайнером – саме вона створила всю цю колекцію в єдиному елегантному, і при цьому розкішному стилі, помістивши парфуми у флакони з авіаційного скла, яке ідеально захищає вміст від згубного впливу на аромат сонячних променів і контрастів температури.

Головною темою Mancera Vanille Exclusif стала ваніль – дивовижна, приваблива, приваблива і хвилююча, що пробуджує у кожного з нас спогади з дитинства, що створює асоціації з комфортом та затишком, негою та релаксом.

Твір увійшов до фешенебельної Exclusive Collection, де кожен із чотирьох ароматів – справжній витвір ольфакторного мистецтва.

Вся колекція, а також інші видання бренду Мансер представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Mancera Vanille Exclusif ви можете за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Ванільний хіт нашого часу

Композиція дарує насолоду з перших миттєвостей, огортаючи своїми солодкими нотами ласощів і фруктів: тут химерно поєдналися ноти соковитого білого персика та замшево-фруктового орієнтального османтусу, збитих лактонних вершків і тростинного цукру.

Спокуслива прелюдія зміняться хвилюючим серцевим акордом, де в повній гармонії поєдналися квіткові ноти важкої індійської туберози, чуттєвого єгипетського жасмину і бархатисто-пудрової фіалки.

Головна тема твору вступає у фіналі: тут божественна мадагаскарська ваніль доповнена теплою чуттєвістю амбри та білого мускусу на комфортній базі, що утихомирює, з деревних нот.

Якщо вам імпонує гурманська парфумерія, вам неодмінно варто купити Mancera Vanille Exclusif в інтернет-магазині La Grande - насолоджуватися нескінченно!