0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armand Basi Scent of Kiss

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armand Basi Scent of Kiss Туалетна вода
Немає у наявності
Armand Basi Scent of Kiss Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Armand Basi Scent of Kiss – солодкий аромат поцілунок

 

Коли в животі пурхають метелики, а на душі легко і світло, коли хвилююче переживання щастя захоплює вас цілком у момент поцілунку з коханим, виникає той особливий стан, повторити який так хочеться знову і знову! Модний дім Armand Basi знає секрет і дарує його вам - це запаморочливий і романтичний парфум Scent of Kiss у чарівному флаконі у вигляді губної помади.

Аромат підкорює серця своїм чарівним поєднанням солодких фруктів, ванілі та цитрусів – прекрасний фон для побачень, де ви хочете виглядати спокусливою, привабливою, готовою дарувати щастя і самій насолоджуватися ним!

Кокетливий флакон з яскраво-червоною назвою та червоним ковпачком у вигляді стовпчика помади робить це видання чудовою ідеєю для подарунка дівчині, яку вам хочеться завоювати, або ж поповненням особистої колекції красуні, що зводить з розуму однією лише своєю усмішкою!

Трохи історії

 

Ім'я Арман Басі вперше прозвучало у світі моди у 40-х роках минулого століття, коли іспанський бренд представив свої дебютні колекції одягу, призначеного для мешканців мегаполісів Європи.

З 1999 року марка випускає також і парфумерію, зараз у її портфоліо вже тридцять чудових різнопланових видань для чоловіків та жінок.

Найпопулярнішим парфумом бренду вважається аромат-легенда In Red, що вийшов у 2003 році. А ось однією з найяскравіших новинок останніх років став «Аромат поцілунку» - чарівний, привабливий, романтичний та витончено-чуттєвий парфум, створений у 2019 році парфумером Олів'є Пешо (Olivier Pescheux) у форматі туалетної води.

Ефектний чорний флакон незвичайної форми у вигляді яскравої помади став символом жіночності та спокуси – такий самий і ув'язнений у ньому аромат. Відмінне поповнення вашого арсеналу спокуси!

Туалетна вода «Смак поцілунку» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Armand Basi Scent of Kiss за найбільш прийнятною ціною з гарантією справжності.

 

Насолодитися ніжністю та жіночністю.

Чудовий флорієнтальний парфум з перших миттєвостей починає спокушати солодким ароматом стиглої полуниці, соковитими фруктовими нотами груш і яблук, трохи гіркуватою ароматною темою грейпфрута.

У «серці» твору незрівнянно реалізована романтична тема, представлена найніжнішими квітами персикових та апельсинових дерев, чуттєвою пахощами жасмину та романтичним оксамитом троянд.

Їх ефектно доповнює базова нота ванілі, східний колорит пачулів та чарівний деревний тандем вершково-кремового сандала та елегантного кедра.

Якщо ви збираєтеся побачити все ваше життя або яскраво проживаєте запаморочливий роман, вам неодмінно варто купити Armand Basi Scent of Kiss в інтернет-магазині La Grande - і насолоджуватися увагою та компліментами!