0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Clinique Aromatics Elixir

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Clinique Aromatics Elixir Парфумована вода
1 080 грн
1 301 грн
Акція
-17%
Clinique Aromatics Elixir Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Clinique Aromatics Elixir



Парфум на всі часи - саме так по праву називають Clinique Aromatics Elixir, який вже багато десятиліть поспіль піднімає настрій усім, хто любить багатогранність, яскравість, барвистість ольфакторних вражень. Парфум наповнює простір фужерними та деревними, землистими та пряними, трав'яними та мохистими, квітковими, пачулевими та бальзамічними акордами. Це – ніби гімн краси природи у всьому різноманітті запахів, що відкриваються для вас літнім сонячним днем – саме тому він такий гарний восени та взимку, повертаючи нам життєву енергію та щастя, як справжній Еліксир Краси.
Парфум втілює стиль old money – це вічно актуальна класика, яка звучить дорого і гідно, надаючи вашому образу справжню елегантність і шик.




Історія створення



Важко повірити, але популярність аромату актуальна вже близько півстоліття – Aromatics Elixir було презентовано вперше у 1971 році. Цей твір став першим у колекції парфумерії американського бренду Clinique, відкривши світ ароматів для шанувальників високотехнологічної доглядової косметики, якою славиться ця марка – дочірня компанія легендарної Есті Лаудер.
Парфум виявився настільки вдалим, що за флагманським виданням вийшла також ціла колекція фланкерів: у 21 столітті моду на цей парфум повернули ще сім чудових «ароматичних еліксирів», що відкривають нам красу природи з різних боків.
Автором початкової композиції Clinique Aromatics Elixir став Бернард Чант (Bernard Chant) – талановитий майстер компанії International Flavors & Fragrances (IFF). Він подарував світу й інші шедеври минулого століття: Cabochard Grès (1959), Aramis Aramis (1966), Cinnabar Estée Lauder (1978), Ralph Lauren (1978), Beautiful Estée Lauder (1985) - він дійсно створив тренди ароматів тієї епохи!
Вся колекція ароматів Клінік, у тому числі й чудові «Еліксіри», представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Clinique Aromatics Elixir та інші визнані бестселери та яскраві новинки із гарантією справжності.



Магічний еліксир...



Як і всі парфуми «старої школи», Aromatics Elixir відрізняється вражаючим багатством палітри: стартуючи іскристими, повними експресії альдегідами, він переливається вже на старті квітковими тонами ромашки та герані, пряними розсипами коріандру та мускатної шавлії, свіжістю цитрусового тандему бергамота й лимонної вербени, на шляхетній базі дорогоцінного рожевого дерева.
Квіткова феєрія наповнює «серце» твору, де панують гвоздики та троянди, жасмин та іланг-іланг тубероза та флерджоранж, обсипані пудровим оксамитом кореня ірису.
База воістину чудова – вона вражає вишуканим аранжуванням дубового моху та ветівера, пачулів та сандалу в містичному серпанку ладану та чуттєвому мареві мускусу.
Гарний флакон краплеподібної форми немов наповнений сонячною енергією, що сяє зсередини. Якщо вам імпонує класика, яка завжди в тренді, або хочеться воскресити спогади про прекрасні моменти минулого століття, опинившись somewhere in time, вам неодмінно варто купити Clinique Aromatics Elixir в інтернет-магазині La Grande!