0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Karl Lagerfeld Bois de Cedre

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Karl Lagerfeld Bois De Cedre Туалетна вода (тестер)
100ml
891 грн
Karl Lagerfeld Bois De Cedre Туалетна вода
Немає у наявності

Karl Lagerfeld Bois De Cedre – мужність та елегантний мінімалізм

 

Модний бренд Karl Lagerfeld продовжує тішити своїх шанувальників стильними новинками. Перед вами продовження успішної сучасної колекції «Парфумерні матерії» – ефектний фужерний «Кедр» , на створення якого парфумерів надихнуло пахощі кедрів на узбережжі Середземного моря. Пишність запахів дерева, цитрусів і прянощів доповнена свіжістю блакитних просторів: з берега можна нескінченно спостерігати, як море і небо зливаються між собою, граючи відтінками синяви, а парфум дозволяє насолоджуватися переходами озонової свіжості та солонуватої морської акватики. Чудовий колір флакона та його вмісту передає атмосферу, яку втілює собою цей твір, натякаючи на те, наскільки гарний він буде протягом усього теплого сезону як супутник стильного сучасного чоловіка!

Історія аромату

 

Колекція Les Parfums Matieres від модного будинку, заснованого легендарним Карлом Лагерфельдом, була презентована в 2017 році, коли вперше з'явився її дебютний чоловічий парфум, присвячений унікальному, багатогранному аромату ветівера – Bois de Vetiver роботи парфумера Крістофа Рейно. У тому ж році вийшла і його жіноча пара - "Квітка персика" (Fleur de Pecher). Дует виявився дуже успішним, і марка продовжила колекцію через рік виходом нової пари – «Дерева Юзу» для Нього і «Квітка шовковиці» для Неї. І, нарешті, рік 2020 подарував нам нову пару: мужнє «Кедрове дерево» та жіночний «Квітка орхідеї».

Над Bois De Cedre працювала майстер Алієнор Массене (Alienor Massenet), відома парфумом Emporio Armani Night, що вийшов раніше, і створенням чудової колекції з 25 ароматів для дорогого нішевого бренду Memo Paris.

Заслуговує на увагу і фірмовий дизайн флаконів цієї лінії: лаконічні округлі фіали відрізняються приємними відтінками, що передають ідею кожного з парфумів. «Кедр» отримав яскраво-синє втілення – як символ чистоти та прохолоди, легкості та акватичності твору.

Купити Karl Lagerfeld Bois De Cedre в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду Parfums Lagerfeld, який був заснований навіть раніше модного будинку великого кутюр'є, ще в 1970 році, почавши випускати аромати спільно з американським б'юті- концерном Елізабет Арден.

 

Кедрові гаї на Лазурному березі

Композиція стартує соковитою оксамитовою вологою зелені фіалкового листя, що сяє у іскорках терпких несолодких цитрусів – грейпфрута та бергамота. Морський колорит чудово передає яскрава нота солі, що звучить у серцевому акорді, а аромат свіжих прибережних трав нам відтворюють нюанси пряної мускатної шавлії та ментолово-квіткової грані.

На завершення на передній план виступає виразна кедрова нота, чий мужній шарм посилений анімалістичним тяжінням солонуватої сірої амбри та тваринним магнетизмом мускусу.

Якщо ви хочете незвичайний весняно-літній чоловічий парфум, він перед вами: варто купити Karl Lagerfeld Bois De Cedre в інтернет-магазині La Grande, - і світ заграє блакитними відтінками!