0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Azzaro Wanted Girl

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Azzaro Wanted Girl Парфумована вода
Немає у наявності
Azzaro Wanted Girl Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Azzaro Wanted Girl Набір (парфумована вода 80 мл + лосьйон для тіла 100 мл)
Немає у наявності

Azzaro Wanted Girl – у пошуках досконалості!

 

Знайти таку дівчину непросто, а втримати – тим паче! Щоб завоювати її увагу, недостатньо підносити подарунки і намагатися бути цікавим, головне – підкорити її серце, інакше єдине, що залишиться вам на згадку після її зникнення – принадний, солодкий, чуттєвий аромат її улюбленого парфуму Azzaro Wanted Girl !

У ньому химерно поєдналися солодкі та лактонні, квіткові та теплі пряні, деревні, карамельні та ванільні акорди, зливаючись у чарівну гурманську поему про ту, що підкорює серця однією лише своєю присутністю, зачаровуючи ароматом, від якого не відірватися!

Парфум стане чудовим доповненням образів для вечірок та відпочинку в клубі, для побачень та приємних днів, коли вам хочеться зробити собі максимум задоволення!

Трохи історії

 

Колекція з перспективною назвою Wanted («Розшукується») була задумана спочатку як чоловіча. Першим парфумом, який став її флагманом, був однойменний Azzaro Wanted, який вийшов у 2016 році і підкорив сотні сердець. Інтригою було не лише його звучання, а й неординарний дизайн флакона у вигляді обойми револьвера.

Звичайно ж, за такою успішною прем'єрою були продовження, що відображають різні відтінки настрою чоловіка з харизмою та авантюрною жилкою в характері.

Але в 2019 році бренд Аззаро вирішив порадувати і своїх шанувальниць, випустивши жіночу варіацію Wanted Girl для зухвалих бунтарок. Оформлення її флакона не менш цікаве – тепер це граната, вміщена всередину ніжної золотистої квітки, «висадити в повітря» яку ви зможете легким натисканням на кришечку – феєричний ефект гарантований!

Автором композиції Azzaro Wanted Girl став цілий квартет трендових сучасних майстрів: це Dominique Ropion, Fanny Bal, Loc Dong та Jean-Christophe Herault. Їхні зусилля були винагороджені: аромат не тільки мав успіх, але й отримав продовження у вигляді фланкерів – ранкового квітково-фруктового Tonic, що бадьорить, і шикарного вечірнього By Night з акцентами рому і солодощів.

Вся колекція Wanted для чоловіків та жінок представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Azzaro Wanted Girl ви зможете буквально за пару хвилин, адже онлайн це робити так зручно!

 

Зірка вечірки, королева ночі!

Композиція стартує яскраво і динамічно: з перших миттєвостей вона приковує до себе увагу незрівнянним міксом пікантного кисло-солодкого граната, ніжної квітки апельсинового дерева та запашних прянощів – імбиру та рожевого перцю.

Такий експресивний початок змінюється гурманською спокусою вареного згущеного молока - яка спокуса! Враження жіночності доповнено нотою датури, в якій начебто зібрані всі відтінки запаху білих квітів, від жасмину до гарденії, від жимолості до магнолії. Недарма інша назва цих квітів - дурман, він сп'янює, крутить голову, зводить з розуму!

Завершується твір солодко-трав'яним акцентів бобів тонка, димно-деревним нюансом ветиверу та чуттєвим східним штрихом почулів.

Хочете пахнути так, щоб кружляти голови та пробуджувати бажання? Варто придбати Azzaro Wanted Girl в інтернет-магазині La Grande – і ця мрія стане реальністю!