0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Loewe Aura Pink Magnolia

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Loewe Aura Pink Magnolia Парфумована вода
Немає у наявності
Loewe Aura Pink Magnolia Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Loewe Aura Pink Magnolia Парфумована вода (TRY)
Немає у наявності

Loewe Aura Pink Magnolia – всі фарби чуттєвості.

 



Якого відтінку ваша аура? Може, ніжно-рожевого, що символізує мрійливість, витонченість, жіночність? А може, яскраво-малинового – кольору самовідданого кохання, вміння піклуватися та захоплююче спілкуватися? Так чи інакше, парфум Loewe Aura Pink Magnolia чудово підкреслить усі ваші найкращі якості та посилить їх, збираючи компліменти та притягуючи до вас максимум позитиву. Навіть флакон сяє золотом, миттєво піднімаючи настрій своїй володарці!

Ця квітково-фруктова феєрія наповнена радістю, сонячним світлом і приголомшливими пахощами магнолій в аурі деревних, пудрових і мускусних тонів. Це дуже виразний парфум, який можна впізнати з тисячі - такий він гарний! І в той же час він тішить своєю новизною: ви абсолютно точно не пахнете, «як усі».



Трохи історії

 

Дивовижна колекція Аура відомого іспанського бренду відтворює всі відтінки чуттєвості. Вперше однойменна композиція вийшла 1995 року і звучала зовсім інакше – це був східно-квітковий аромат із вираженими бальзамічними та пудровими тонами – ідеальний «зимовий» парфум, насичений та яскравий.

Потім у 2014 році було представлено сучасну версію з червоними ягодами – близьку за складом до нинішньої, але з солоючою трояндою та традиційним для Loewe шкіряним акцентом. З того часу в колекції з'явилося ще 6 фланкерів, причому останні два з них оспівували красу магнолій: 2019 подарував нам «Білу магнолію», а 2020 – «Рожеву магнолію» роботи талановитої іспанки – парфумера Нурії Круейєс.

Заслуговує на увагу і шикарний дизайн флаконів – строгість форми компенсується мазком золотої фарби, якою художник прикрасив скло, намагаючись передати дорогоцінну суть парфуму.

Купити Loewe Aura Pink Magnolia в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція старовинного бренду з Мадрида, заснованого ще 1846 року.



 

Ореол чудового настрою!


Сольна партія в цій композиції відведена чудовій магнолії – південній квітці з дуже чуттєвим, жіночним та неймовірно багатогранним ароматом. У нього настільки складне звучання, що він і сам по собі може бути «парфумерною композицією», ніби сама природа виступила в ролі майстра, щоб створити один із найкращих ароматів у світі.

Однак тут він отримав гідне обрамлення: фруктова лінія запаху магнолій посилена чудовою нотою червоних ягід, серед яких солює спокуслива свіжа полуниця.

Всім відома вершкова складова запаху магнолієвих кольорів підкреслена нотою сандалу – дерева з лактонним м'яким ароматом.

Що ж до неймовірної чуттєвості пахощів магнолій, то вони звучать невимовно чудово завдяки дуету з нотою мускусу – ніжного, обволікаючого, нескінченно привабливого.

Якщо ви щасливі і не приховуєте цього, парфум має відповідати вашому настрою! Ось чому ідея купити Loewe Aura Pink Magnolia в інтернет-магазині La Grande здасться найкращою всім, хто зумів створити навколо себе рожевий ореол радості та ніжної чуттєвості.