0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Issey Miyake L'Eau D'Issey pour Homme Wood & Wood Eau de Parfum Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • i

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

65 грн
Issey L' Eau d'Issey pour Homme Wood & Wood Eau de Parfum Intense Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

L'Eau d'Issey pour Homme Wood & Wood Eau de Parfum Intense

 

Якщо ви любите дерев'яний напрямок у парфумерії, новий витвір модного будинку Ісея Міяке здасться вам відкриттям року! Чудовий, багатий, багатогранний парфум створює навколо свого володаря ауру мужньої романтики - це парфум респектабельних людей - і в той же час натхненних мандрівників, твір для тих, кого можна сміливо назвати іконою стилю - і водночас для прихильників традицій французької школи у її розумінні.

Композиція наповнена не тільки деревними відтінками, а й фужерними, пряними, цитрусовими, амбровими, пудровими та фруктовими тонами. Вона миттєво сприяє своєму, захоплюючи своїм істинно чоловічим шармом – м'яким, вкрадливим, але при цьому наповненим силою та позитивною, теплою енергетикою. Це універсальний супутник для елегантного чоловіка, який може супроводжувати його практично цілий рік – восени та взимку він просто чудовий, а в прохолодні дні весни та літні вечори звучить неймовірно атмосферно. Офіс, зустріч з друзями чи партнерами, побачення – будь-який привід прикрасити себе таким ароматом буде незабутнім!

Історія аромату

 

Ця деревна новинка поповнила легендарну колекцію «Вода Ісея», початок якої було започатковано в 1994 році, коли вийшов перший чоловічий твір, що розширив сферу інтересів геніального японського дизайнера та стиліста.

Твір вийшов у 2019 році та став 33 виданням за рахунком у цій лінійці. Автором композиції стали чудові майстри Дора Багріш-Арно та Марі Саламань. Жінки не тільки талановиті, а й чудово розуміються на тому, як повинен пахнути привабливий сучасний чоловік, і їх смаку цілком можна довіряти!

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – лаконічна форма підкреслює досконалість змісту, а шикарний дерев'яний відтінок скла та обробка кришки ідеально передають концепцію та характер самого парфуму.

Купити деревну новинку з колекції L' Eau d' Issey pour Homme у форматі Eau de Parfum Intense в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, заснованого легендарним дизайнером із Токіо. Його ароматна продукція випускається у Франції - столиці парфумерної моди світу - б'юті-компанією Beaut? Prestige International, що входить у Shiseido Group.

 

Царство деревних ароматів

Композиція наповнена дерев'яними нотами, які звучать свіжо, дзвінко та волого, наче ви опинились у лісі після дощу.

Вона стартує цитрусово-пряним акордом, в якому гіркуватий, соковитий грейпфрут доповнений ароматною смолою елемі з лимонним відтінком, а також запашним кардамоном.

У серці композиції тандем смолистого вірджинського кедра та вершкового сандалового дерева доповнений теплою магією амброксану та солодкою спокусою стиглих абрикосів.

У фіналі багатство деревних нот з акцентом димчасто-шоколадного ветівера прикрашене пряною чуттєвістю почуттів.

Якщо вам потрібен розкішний та незвичайний парфум для осені та зими, ідея купити L' Eau d' Issey pour Homme Wood & Wood Eau de Parfum Intense в інтернет-магазині La Grande буде просто чудовою!