0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Police To Be Exotic Jungle for Man

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Police To Be Exotic Jungle For Man Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Police To Be Exotic Jungle For Man Туалетна вода
Немає у наявності

Police To Be Exotic Jungle For Man – тяжіння дикою природи

 

Італійський бренд Police відправляє своїх шанувальників у подорож найдикішими, незвіданими місцями планети, надихаючи їх своєю яскравою і драйвовою парфумованою водою To Be Exotic Jungle For Man . Її аромат наповнює вас свіжою енергією зелені та деревини, цитрусів та фруктів, свіжих прянощів та мускусу, переливаючись фужерними, квітковими, пудровими відтінками.

Навіть коробка налаштовує вас на потрібну хвилю, адже вона розписана листям та квітами екзотичних рослин – так само, як і флакон, що інтригує своїм дизайном у формі людського черепа. Хто знає, які ще сюрпризи таїть ваш можливий візит до джунглів!

Парфум адресований молодіжній аудиторії – хлопцям з уявою та почуттям гумору, які насамперед і є шанувальниками парфумерії цього модного італійського бренду.

Історія аромату

 

Колекція To Be створена для того, щоб епатувати публіку: дивувати, розбурхувати уяву, змусити мислити нестандартно та відчувати нетривіально. Флакони парфумів з цієї лінійки мають вигляд черепів – перший з них з'явився у 2011 році, а зараз вибір «бідних Йориків» для шанувальників креативних рішень вражаюче великий: 24 видання на будь-який смак та настрій!

Творцем парфуму став Олів'є Пешо (Olivier Pescheux) – талановитий парфумер з компанії Givaudan, який раніше вже подарував світу такі бестселери, як Explorer Montblanc, Soir d'Orient Sisley, Yohji Yamamoto.

Придбати Police To Be Exotic Jungle For Man в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду з Італії, заснованого братами Де Ріго у 1978 році. Спочатку «Поліс» став законодавцем моди на сонцезахисні окуляри та молодіжні аксесуари – у 90-х роках у дзеркальних окулярах цієї марки хизувалась вся Європа. А з 1998 року бренд випускає і парфумерію – таку саму драйвову та креативну.

 

Поклик джунглів!

Композиція відразу ж переносить нас у світ густої та соковитої зелені з її особливим освіжаючим та прохолодним ароматом. Враження посилюють іскристі тони цитрусів – терпкого бергамоту та солодкого мандарину – вони чудово передають колорит тропіків. Темпераменту до цього яскравого старту додає акцент ароматного пряного перцю.

Насичений фруктовий акцент вібрує в «серце» парфуму насиченою нотою зеленого яблука з його солодкою кислинкою. Романтичний акцент привносить чарівний аромат троянд – пригоди у далеких країнах немислимі без кохання!

База парфуму дуже стильна, вона радує безліччю відтінків деревної теми – кремовий сандал переплітається з нюансами диму та гіркого шоколаду, які дарує ветивер, а смолиста шляхетність кедра оповите чуттєвістю мускусу.

Якщо вами опанувала жага до пригод, зробіть перший крок їм назустріч - варто купити Police To Be Exotic Jungle For Man в інтернет-магазині La Grande, і ваше життя починає стрімко змінюватися!