0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani Code Absolu Femme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani Code Absolu Femme Парфумована вода
2 409 грн
2 834 грн
Акція
-15%
Armani Code Absolu Femme Парфумована вода (тестер)
75ml
2 574 грн
3 028 грн
Акція
-15%

Armani Code Absolu Femme - Ідеал жіночності по-італійськи

 

Справжня жінка має пахнути ніжно та хвилююче, і найдоречніші нотки для її літнього аромату – звичайно ж, квіти! Чарівність поєднання флористичних та ванільних, цитрусових та пряних, солодких та пудрових акордів талановито передає чудова парфумована вода Armani Code Absolu Femme.

Це дійсно Абсолютна Жіночність – приваблива і чуттєва, сама спокуса, безумовна розкіш!

Такий парфум стане дорогоцінною прикрасою для свят і вечорів, що запам'ятовуються - блискучий, шикарний аромат, який гідний тисячі компліментів!



Історія аромату

 

Автор бренду Джорджіо Армані увічнив своє ім'я у світі моди, ставши законодавцем стилю спочатку в плані колекцій одягу. Однак з 1981 року модний будинок доповнив сферу свого впливу, включивши до неї і парфумерію, адже ідеальний образ неможливо уявити без такого важливого елемента, як аромат. З брендом співпрацювали в різний час провідні парфумери світу, і в даний час одним з найкращих сучасників, Антуаном Мезондьо (Antoine Maisondieu), створюються нові видання в портфоліо Армані.

До них належить і прем'єра 2019 року – яскравий, впевнений у собі парфум «Абсолютна Жінка», що увійшла до шедевральної колекції «Армані Код». У ній зібрані справжні бестселери – одні з найпопулярніших видань сучасного будинку Армані.

Не в останню чергу популярності сприяв і стильний дизайн флаконів – витягнутий силует наче покритий рідким золотом і сяє зсередини: саме таке блискуче враження справляє і вміст цього дорогоцінного фіалу.

Придбати Armani Code Absolu Femme в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, що став світовою іконою стилю ще в минулому столітті.

 

Флорієнтальне чаклунство



Композиція пестить нас нотами прелюдії витончених цитрусово-зелених тонів квіток неролі, гармонійно доповнених сонячним акцентом мандарину та пряною харизмою імбиру.

Чудовий букет білих квітів зачаровує в серцевому акорді, де зібрані незрівнянні нюанси солодкої туберози, найніжнішого романтичного флердоранжу і запаморочливого жасмину.

Завершує враження приваблива солодка ванільна база, де боби тонка переплітаються з вершково-деревними тонами сандалового дерева.

Якщо ви хочете посилити свою жіночу магію – вдайтесь до допомоги цього своєрідного «чарівного еліксиру», наповніть себе сяйвом і станьте абсолютною досконалістю! Варто лише купити Armani Code Absolu Femme в інтернет-магазині La Grande, і ви відчуєте себе по-справжньому чарівною та сяючою!