0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Costa Azzurra Acqua

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tom Ford Costa Azzurra Acqua Туалетна вода
4 721 грн
5 490 грн
Акція
-14%
Tom Ford Costa Azzurra Acqua Туалетна вода (тестер)
3 822 грн
4 444 грн
Акція
-14%

Tom Ford Costa Azzurra Acqua – мрія кольору ультрамарин

 



Ароматичний деревний фужер Tom Форд Costa Azzurra Acqua сподобається і чоловікам, і жінкам, хоча на чоловіках цей теплий хвойний аромат звучить більш органічно. Якщо ви вже були знайомі з його "старшим братом" Costa Azzurra, зараз саме час оцінити новинку - більш яскравий і легкий аромат з нотками свіжих прянощів, бальзамічних смол і цитрусів, що бадьорять. Ідеальний літній вибір для будь-якого денного образу, навіть якщо ви не вирушаєте на південь Італії, а залишаєтеся в задушливому мегаполісі, де парфум буде подібний до освіжаючого вітру з морського узбережжя.



Історія аромату

 

Творець бренду Том Форд зумів чудово передати атмосферу Середземномор'я Італії у своїй неймовірно свіжій та романтичній колекції Private Blend Neroli Portofino Collection, присвяченій морю, сонцю та щедро наповненій запахом хвойних та цитрусових гаїв цих місць. Ця колекція відкрилася в 2011 році парфумом Neroli Portofino, і за кілька років стала однією з найдивовижніших і найулюбленіших лінійок цього парфумерного будинку. У 2014 році в її складі вийшла композиція «Коста Азурра», яка познайомила нас із дивовижною красою однойменної місцевості в Калабрії, знаменитої курортної італійської провінції. Це був гарний деревний фужер з ароматичними, пряними та морськими нотами. Він мав колосальний успіх, і в 2019 році тему вирішено було розвинути: з'явилася версія під назвою Costa Azzurra Acqua, в якій солює вже не волога деревина і водорості з узбережжя, а хвойні аромати кипарисів, соснових голок і ялівцевих ягід, що дарують під південним сонцем запах хвої, посилений свіжою ноткою лимона та прибережних квітів.

Якщо флакон видання 2014 року підкорював ефектною чистотою відтінку блакитного скла, то в 2019 з'явився новий густий і харизматичний колір: насичений темно-синій, майже індиговий флакон нагадує нам про поєднання неба і моря десь біля горизонту і про принади, що манять.

Придбати Tom Ford Costa Azzurra Acqua в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього американського бренду, який став по праву культовим у світі сучасної парфумерії.

 

Сила тяжіння Калабрії



Порівняно з першим парфумом "Коста Азурра", композиція версії «Аква» стала більш простою, лаконічною, але анітрохи не менш прекрасною. За своїм характером вона нагадує морський бриз у ялівцевому гаю на  калабрійському березі, з якого відкривається неймовірна панорама синеви Тірренського моря.

Першим чується густий і теплий від полуденного сонця запах ягід ялівцю, квітів мирту та гострий, освіжаючий акцент лимона. У серці композиції вступає партія смолисто-деревних хвойних нот - кипарисів і сосен, якими посаджені дикі береги, а потім вступають і ноти бази, що привносять бальзамічну гармонію мастикового дерева, теплу солону чуттєвість амбри і чудовий південний акцент квітів лабдану - трохи пряних, трохи мускусних, що дарують композиції глибину та об'ємність звучання.

Отже, якщо ви скучили Італійським узбережжям – хоча б нагадайте собі про його неймовірну атмосферу: варто купити Tom Ford Costa Azzurra Acqua – і ви вже подумки там, з надією в серці, що реальна зустріч теж колись відбудеться!