0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Prada Infusion D'Iris Cedre

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Prada Infusion d`Iris Cedre Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Prada Infusion d`Iris Cedre Парфюмированная вода
Немає у наявності

Prada Infusion D'Iris Cedre – єднання Інь та Янь



Сучасна класика від Прада знову повертається до нас, але вже з новим вишуканим акцентом кедра, з'явившись у вигляді шляхетної парфумованої води Prada Infusion D'Iris Cedre. Вона відкривається деревними та ірисовими, амбровими та пудровими, пряними та землистими, димними, бальзамічними та цитрусовими акордами, що зливаються у чудову мелодію, яку хочеться слухати нескінченно.
Парфуми будуть прекрасні і на чоловіках, і на жінках: його краса гендерно нейтральна, і він вміло відкриє у своїх власниках їхні найкращі риси.
Красивий флакон класичної форми прикрашений сріблястою кришкою та фірмовою табличкою з гербом – він виглядає аристократично і стане гідним подарунком навіть тому, хто має все… крім квітів від Прада!



Історія створення


Вперше «Настій Ірисів» (а саме так перекладається ця назва) вийшов у 2007 році, підкоривши шанувальників благородних і складних квітково-деревно-мускусних творів, і започаткувавши аристократичну колекцію «Настоїв», що об'єднала найулюбленіші та найвишуканіші ноти у парфумерії: мигдаль і інжир, апельсиновий цвіт та іланг-іланг, троянду та туберозу, ваніль та ветивер, мандарин та малину, а також їх варіації.
Потім у 2015 році було презентовано реінкарнацію класичних «Ірисів», і того ж року вийшла ще одна нова версія ірисового парфуму - Infusion D'Iris Cedre. Вона поставила інші акценти, зберігши фірмову ДНК флагмана колекції: тепер головна роль не в іриса – він розділив її з чудовою деревною темою. Автором твору стала талановитий парфумерка Даніела Рош-Андріє (Daniela (Roche) Andrier) із компанії Givaudan, що створила понад шістдесят парфумів для дому Прада, включаючи початкову версію «Ірисів» і всю колекцію «Інф'южн», а також Luna Rossa, Candy, L'Homme та La Femme. Прославилася вона і такими роботами як Tiffany & Co, Miu Miu, Knot Bottega Veneta, Gucci Eau de Parfum, Le Monde Est Beau Kenzo.
Вся лінійка вишуканих «Настоїв» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де Prada Infusion D'Iris Cedre ви можете за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Дивовижний тандем квітки та дерева


Парфум є квінтесенцією абсолютної гармонії – шляхетний, респектабельний, шикарний.
В якості прелюдії тут використані ноти ірису з його дивовижними пудрово-оксамитовими переливами з вершковими солодкими півтонами.
Потім вступає запаморочлива нота туніських неролі з їх цитрусовими та білоквітковими мотивами.
Після цього піднесеного вступу особливо гарно звучить база, складена із солодкого смолистого шарму бензоїну з Лаосу, таємничого бальзамічно-димного ладану та вишуканої бази із білої кедрової деревини.
Прекрасний флакон, бездоганне звучання, універсальність аромату, який прикрасить справжнього джентльмена та довершену леді – у парфуму так багато переваг, що він просто створений для вашої колекції ексклюзивів!
Варто купити Prada Infusion D'Iris Cedre в інтернет-магазині La Grande, щоб насолодитися відчуттям приналежності до обраних поціновувачів прекрасного – справжнім аристократам!