0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Zadig & voltaire Girls Can Say Anything

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • z

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything Парфумована вода (тестер із кришечкою)
90ml
1 658 грн
1 997 грн
Акція
-17%
Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything Парфумована вода
Немає у наявності

Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything – коли слова зайві

 

Нетривіальний будинок нішевої моди та парфумерії Zadig & Voltaire представляє нове видання зі своєї трендової колекції, присвяченої сучасним дівчатам – « Girls Can Say Anything ». Дуже цікавий і яскравий, але зовсім не дратівливий, доречний у будь-якій ситуації, у кожному сезоні та для різних приводів – він має всі шанси стати вашим улюбленцем, з яким ви не захочете розлучатися ні на мить! І не дивно – адже парфум звучить дуже радісно, водночас свіжо та солодко, захоплюючи калейдоскопом відтінків ванілі та пудри, амбри та квітів ірису, захоплюючим міксом фужерних та мускусних нот.

Парфум скаже все за вас - з ним, дійсно, немає сенсу витрачати дорогоцінний час на слова - просто насолоджуйтесь кожною миттю та компліментом!

Трохи історії

 

«Задіг і Вольтер» інтригує однією лише своєю назвою, яка з'явилася завдяки захопленню засновника бренду Тьєррі Житло філософською фантастикою Вольтера та його книгою «Задіг», присвяченою зороастрійському магу.

Створивши у 1992 році бренд демократичного за ціною та стилем молодіжного одягу, у 2009 він поповнив його також і парфумерною лінією, яка відразу ж завоювала симпатії молоді у всьому світі.

Колекція, присвячена дівочим характерам, з'явилася у 2018 році, коли вийшов дует ароматів «Дівчата можуть говорити, що завгодно» та «Дівчата можуть робити, що захочуть». Через два роки з'явився ще один яскравий парфум – «Дівчата можуть бути божевільними». Вибирати лише вам!

Автором композиції Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything став відомий та талановитий майстер Квентін Біш, який створив Nomade Chlo?, Ganymede Marc-Antoine Barrois, Fleur Narcotique Ex Nihilo та Delina Parfums de Marly, а також співавтором феєричного туфельки Very.

Флакони колекції Girls прості, але сучасні: нехай зайві деталі не відволікають вас від чудового аромату всередині! Вся лінійка вже чекає на вас в Україні, де купити Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything ви можете в інтернет-магазині La Grande із гарантією справжності.

 

Скажи все, що завгодно за допомогою цього аромату!

Квіткове диво оксамитового ірису і півонії сприймається легко, повітряно і радісно - прекрасний настрій з перших миттєвостей вам гарантовано!

Середня нота переливається карамельно-зеленою насолодою бобів тонка – вишуканий акцент, який спокушає та збирає комплімент за компліментом!

Завершується феєрія дивовижним поєднанням жіночної ванілі, соковитої зелені папороті та чуттєвого тяжіння дуету мускусу та амбри.

Якщо ви готові до поєднання фужерних і східних нот, що інтригує, цей парфум неодмінно повинен з'явитися у вашій колекції! Хочете зрозуміти настрій собі та оточуючим – варто купити Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything в інтернет-магазині La Grande та насолоджуватися ефектом!