0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми By Kilian Dark Lord

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

By Kilian Dark Lord Парфумована вода (refill)
5 755 грн
By Kilian Dark Lord Парфумована вода (без клатчу)
50ml
8 566 грн
By Kilian Dark Lord Парфумована вода (тестер)
50ml
7 950 грн
By Kilian Dark Lord Парфумована вода
Немає у наявності
By Kilian Dark Lord Парфумована вода (refill) (тестер)
Немає у наявності

By Kilian Dark Lord: світло з темряви



Нуарний шарм цієї композиції просто чудовий. Прекрасний і небезпечний, парфум By Kilian Dark Lord інтригує вже однією своєю назвою: «Темний Лорд», асоціюючись з владою та таємницею, розкішшю та чаклунством.
Атмосфера парфуму блискуче передана деревними та шкіряними, фужерними та землистими, пряними та тваринними, цитрусовими та ромовими, зеленими та квітковими акордами.
Це неймовірний осінньо-зимовий вечірній аромат – насичений та потужний, повний експресії та приголомшливої енергетики. Немов ароматний містичний дим, він заповнює собою весь простір, наповнює душу теплом, огортає аурою чарівної спокуси.
Прекрасний вибір в якості подарунка тим, для кого весь світ лежить біля ніг – у повній їхній владі! І аромат має при цьому не останнє значення: у ньому – прихована сила та особлива магія…



Історія створення



Шикарна, глибока, багатогранна колекція The Smokes, представлена Кіліаном Хеннесі, спадкоємцем імперії легендарних коньяків, стартувала 2007 року, коли з'явився шедевральний медово-тютюновий Back to Black! Зараз ця лінія у чудових чорних флаконах зі стильними сріблястими табличками включає п'ять видань, об'єднаних загальною темою чарівних алкогольних нот спокуси та пороку – запашного тютюну та елітного алкоголю – рому, коньяку, бренді. Вам, напевно, будуть цікаві всі ці скарби: деревний квітково-мускусний Musk Oud, східний трояндово-шкіряний Pearl Oud, орієнтально-пряний тютюновий Smoking Hot, і, нарешті, блискучий Dark Lord.
Автором композиції «Темний Лорд» став парфумерний геній Альберто Морільяс (Alberto Morillas), старший майстер у компанії Firmenich, який створив майже половину сучасного парфумерного «бомонду», у тому числі й 12 ароматів By Kilian.
Не дивно, що і «Чорний Лорд», який інтригує своїми глибокими шкіряними аспектами, став твором ольфакторного мистецтва!
Красивий флакон By Kilian Dark Lord витриманий в ідеально чорному кольорі – лаковому, неймовірно елегантному та шикарному, з сяючою срібною табличкою, витягнутою кришкою та гарним візерунком по бокових гранях – сама досконалість!



Гра тіней і відблисків світла...



Композиція стартує темпераментно та дуже експресивно, поєднавши пряні тони двох сортів чорного перцю з вишуканим аристократизмом бергамоту.
У «серці» твору вас зігріє п'янка хвиля рому, органічно поєднана з красивими аспектами зелених нот давани і запаморочливої теми білих квітів жасмину самбак.
Завершується враження ефектною домінантою композиції – головною нотою чудової шкіри, що символізує міць та чуттєвість, владу над усім, що має тіло. Деревна база, майстерно складена з нот ветівера та кедра, нагармоти і пачулів, остаточно підкорить вас - назавжди!
Вся колекція The Smokes представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де легко купити By Kilian Dark Lord, не витративши жодної зайвої секунди: просто зробіть замовлення онлайн - і його доставлять саме туди, де вам буде зручно зустріти його.