0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Christian Dior Joy by Dior Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Christian Dior Joy By Dior Intense Парфумована вода
Немає у наявності
Christian Dior Joy By Dior Intense Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Christian Dior Joy By Dior Intense – радість життя на максимумі !

 

Коли модний будинок Christian Dior представив іскристу позитивом композицію Joy By Dior , неможливо було уявити, що можна створити ще яскравішу і чистішу емоцію щастя, ніж ця. Але ні - перевершити самих себе виявилося реальністю, і ми вже насолоджуємося вибухом емоцій у версії Intense !

Новинка вразила уяву барвистими відтінками ванілі та білих квітів, пудри та цитрусів, мускусу та троянд, дерева та м'якої насолоди. Вона жіночна і виразна - справжній енерджайзер, здатний висвітлити яскравіше сонця навіть найхмарніший з ваших днів!

Аромат прекрасний навесні та восени, гарний у зимові свята та в особливі літні вечори – з ним чудово ходити на побачення та урочистості, він миттєво виділяє вас з натовпу та забарвлює позитивом буквально все, чого ви торкаєтеся!

Дивовижний вибір для подарунка, який сподобається, а також найкращий у світі привід зібрати тисячу компліментів!

Трохи історії

 

Вперше аромат, названий «Радість», дім Діор представив у 2018 році. Прем'єра була яскравою та вдалою – тим більше, що обличчям рекламної кампанії стала актриса та модель Дженніфер Лоуренс – зірка фільмів «Люди Х» та «Голодні ігри», володарка багатьох престижних міжнародних нагород: «Оскар», «Золотий глобус», BAFTA, « Сатурн». Вона дійсно є модною іконою для багатьох жінок на планеті – адже саме її два роки поспіль (2014-2015) журнал Форбс називав найоплачуванішою актрисою світу.

Не дивно, що аромат з таким промоцією чекав гучний успіх – відомий бренд, блискуча реклама… Але головна заслуга у цьому тріумфі належить самому аромату та його творцю – парфумерові Франсуа Демаші – він більш ніж виправдав очікування.

Ось чому на вихід фланкерів у версії Інтенс у 2019 році шанувальники бренду очікували з інтригою: хіба можна зробити щось краще? Виявилося – так, і підтвердженням цього стало визнання і редакторів, і читачів найпрестижнішого у світі парфумерного сайту – FRAGRANTICA та премія Readers' Choice Awards.

Обидва видання нової колекції «Радість від Діор» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Christian Dior Joy By Dior Intense ви можете швидко, безпечно та з комфортною доставкою!

 

Christian Dior Joy By Dior Intense…

Композиція зустрічає вас свіжістю цитрусових відтінків – соковитого деревно-терпкого бергамоту та квітково-зелених неролей.

Їх змінює акорд «серця», де панує романтичний дует запаморочливого жасмину і п'янкої, чуттєвої граської троянди.

Фінал прикрашений чарами ванілі, яка ідеально гармонує з базою з вершкового сандала і солодких бобів тонка в обрамленні мускусу, що приваблює, що підкреслює вашу сексуальність.

Красивий флакон із фігурного скла переливається жіночними відтінками рожевого, чудово відображаючи сутність твору.

Якщо ви любите східно-квіткові аромати, вам неодмінно варто купити Christian Dior Joy By Dior Intense в інтернет-магазині La Grande – він перетворить будь-яку важливу для вас подію на радісну феєрію!