0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Lancome Miracle Forever

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lancome Miracle Forever Парфумована вода
42 грн
65 грн
Акція
-35%
Lancome Miracle Forever Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Lancome Miracle Forever – з вами назавжди!

 

Колекція «Чудес» від Lanc ? me вражає своєю красою, чуттєвістю та жіночністю. Одним із найпрекрасніших видань цієї лінійки, безперечно, є версія Miracle Forever – чепурний, святковий, східно-гурманський солодкий аромат, що кружляє голову акордами квітів та м'яких прянощів, ванілі та пудри, дерева та фруктів, пачулі та анісу, амбри та мускусу. Це чуттєві переливи роблять парфум неймовірно хвилюючим, адресуючи його для вечорів, які обіцяють так багато: для побачень та романтичних прогулянок, для свят та світських подій, де вам хочеться зібрати абсолютно всі компліменти!

Історія аромату

 

Бренд представив своє перше «Диво» в 2000 році, започаткувавши приголомшливу колекцію, що втілила в собі для жінок планети французький дух: флірт, кокетство, спокусливість. Ланкомівські «Чудеса» настільки припали до душі шанувальницям такого напряму в парфумерії, що фланкери почали з'являтися один за одним.

У 2006 році вийшла і версія "Назавжди" ( Forever ) - на відміну від свіжої весняно-літньої, з цитрусовими нотками першої варіації, цей фланкер має теплий осінньо-зимовий характер.

Його авторами стали всесвітньо відомі майстри Dominique Ropion та Olivier Polge. Ропійон – автор головних бестселерів будинку Ланком наших днів – знаменитих La Vie Est Belle та Tresor In Love, а також творець шедеврів Alien Mugler, Olymp?a Paco Rabanne, Amor Cacharel, Euphoria Calvin Klein, Dune Dior, Acqua di Gioia Giorgio Armani, Soir Sisley, L'Interdit Eau de Parfum Givenchy. Що стосується Олів'є Польжа, то він відомий виданнями Pure Poison Dior, Armani Code та Jimmy Choo. Саме співпраця з найвидатнішими майстрами розкриває секрет такого високого престижу парфумерних творів будинку Ланком!

Купити Lancome Miracle Forever в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, який назавжди став символом Парижа. Його творець, парфумер Арман Петижан, назвав своє дітище на честь замку Ланком на його околицях, порослому трояндами, і зробив саме цю чуттєву квітку символом марки.

 

Диво, яке залишиться з вами

Це вечірній парфум повністю виправдовує свою назву і захоплює своєю стійкістю та красивим шлейфом.

Він відкривається нотами запашної, солодко-терпкої чорної смородини, пряними тонами зірчастого анісу та неймовірно ароматним акордом півонії.

Тему продовжує «серце» композиції, де химерно поєднуються горіхові, з гіркуватістю тону мигдалю та солодкі переливи квітів – геліотропу, мімози та конвалії – вони навіть у зимові холоди нагадують про лагідне сонце, яке з'явиться навесні.

У фіналі іскриться яскрава нота ванілі, гармонійно доповнена бальзамічним ладаном, теплою амброю та східним колоритом пачулів на шляхетній дерев'яній підкладці з кедра.

Це чудовий подарунок жінці, яку ви вважаєте справжнім Чудом: варто купити Lancome Miracle Forever в інтернет-магазині La Grande, і вона зачарована назавжди!