0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Ralph Lauren Ralph Love

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • r

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ralph Lauren Ralph Love Туалетна вода (тестер із кришечкою)
100ml
2 103 грн

Ralph Lauren Ralph Love – як пахне Кохання?

 

Американський модний дім Ralph Lauren - це не тільки спортивні колекції, які вибирає весь світ, але і чудові лінії casual, що включають і стильний одяг, і аксесуари, і, звичайно ж, парфумерію!

Чудовий настрій гарантований, якщо у вашому б'юті-арсеналі з'являється ця солодка казка для дорослих дівчат – чарівна Ralph Love . Ця смачна спокуслива композиція побудована на яскравому міксі солодких та карамельних, рожевих та фруктових акордів – це барвистий калейдоскоп літніх вражень!

Історія аромату

 

Колекція «Ральф» уперше була відкрита напередодні Міленіума, 2000 року, і стала своєрідним символом цієї доби. Протягом наступних десятиліть фланкери яскравої композиції з'являлися один за одним, і до шістнадцятиліття нарешті було презентовано чудову «Кохання» - романтичну, привабливо-солодку, що створює настрій для флірту. Зараз у колекції «Ральф» вже вісім варіацій ароматів на будь-який смак та для будь-якого жіночого характеру!

Назву колекція отримала на честь свого засновника – дизайнера та модельєра Ральфа Лорена, який створив свій модний будинок у 1967 році. Почавши з ліній актуального та стильного одягу, він поступово розширив сферу своїх інтересів до аксесуарів, а потім і парфумерії – перше видання вийшло 1978-го – це був знаменитий «Поло», присвячений культовому для Лорена спорту – кінному поло.

А на сьогоднішній день у портфоліо цієї американської марки вже понад сотня найрізноманітніших видань.

Купити Ralph Lauren Ralph Love в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня парфумерія та косметика найкращих виробників зі всього світу.

 

Закохатися з першого вдиху!

Композиція вражає своєю простотою, і водночас захоплює тим особливим привабливим ефектом, який властивий чарівності юності.

Аромат зробить свою володарку солодкою і принадною, він крутить голову шанувальникам і заявляє про те, що дівчина налаштована на хвилю романтичного флірту і готова закрутити романтичний роман.

Як прелюдія була обрана соковита нота стиглих червоних яблук з їх абсолютно літнім настроєм.

У центрі твору проходить тема ніжних рожевих троянд – трепетних, свіжих та юних, як і чарівна дівчина, якій призначено цей парфум.

У фіналі ви будете зачаровані феєрією солодкої вати – бажаних ласощів не лише дітей, а й усіх поціновувачів гурманіки.

Флакон прикрашений милим нехитрим серцем і відрізняється все тією ж округлою формою, що і вся решта колекції «Ральф».

Вам неодмінно варто купити Ralph Lauren Ralph Love в інтернет-магазині La Grande, якщо ви хочете насолоджуватися цілим потоком компліментів або зробити приємне дівчині, яка втілює для вас весну.