0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Thierry Mugler Aura Eau de Parfum Sensuelle

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Thierry Mugler Aura Eau de Parfum Sensuelle Парфумована вода (refill)
Немає у наявності
Thierry Mugler Aura Eau de Parfum Sensuelle Парфумована вода
Немає у наявності
Thierry Mugler Aura Eau de Parfum Sensuelle Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Thierry Mugler Aura Eau de Parfum Sensuelle - Магія чуттєвості, жіночності та привабливості!

 

Божественна "Аура" від французького парфумерного будинку Thierry Mugler поповнилася незрівнянно ніжною та солодкою новинкою Aura Eau de Parfum Sensuelle . Вона захоплює не тільки витонченим оформленням, але й чарівно гарним і принадним поєднанням тонкого запаху зелені та білих квітів, теплих прянощів і мускусу, пудри та дерева, лактонних та тваринних нот. Парфум відноситься до східно-гурманських напрямів і служить окрасою для жінок чуттєвих, і в той же час вишуканих.

Краса цього аромату не залежить від сезону – ефектне поєднання приваблює комплімент за компліментом, куди і коли б ви не подалися! Він відразу ж дарує відчуття свята, налаштовує на чуттєву хвилю флірту, але діє при цьому дуже м'яко і делікатно, не спокушаючи відверто, а ніжно манячи і пробуджуючи фантазію.

Трохи історії

 

Вперше «Аура» з'явилася у 2017 році – це нова колекція всесвітньо відомого бренду, в якій на сьогоднішній день з'явилося ще два дивовижні фланкери для прекрасної половини людства – у 2018-му він був виданий у форматі туалетної води, а рік 2019 приніс нам чарівну « Сесюель» . Над нею працював особисто Тьєррі Мюглер – талановитий дизайнер, якому вдалося в колаборації з б'юті-концерном Clarins створити у 1990 році справжню імперію ольфакторних творів, які стали знаковими кожної епохи.

У дев'яностих це був неперевершений «Ангел» - запаморочливо-сексуальний гурманський аромат для найспокусливіших жінок, у 2000-х світ підкорив «Прибулець» Alien, створений за участю парфумера П'єра Оласа, в 2010 була презентована нова концепція жіночності – . Ну а в 2017 році світ був захоплений появою незрівнянної «Аури» - і вона продовжує бути найсучаснішим і найнезвичайнішим проектом і в 2020-х роках.

Краса зовні та всередині

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів: цей бренд славиться формами, що запам'ятовуються, миттєво впізнаваними в будь-якому парф-бутику: Ангел і його чоловічий аналог A*Men запам'яталися фіалами у вигляді асиметричних зірок, «Чужий Прибулець» дивував виглядом у стилі «5-го елементу» Люка Безсонна, а «Аура» підкорила формою дорогоцінного каменю, ограненого у вигляді серця.

Купити Sensuelle в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція найкращих парфумерних будинків світу.

 

Концентрація чуттєвості

Композиція полонить божественним запахом гарденій, прикрашених пряним акцентом листочків кориці. Прелюдія змінюється головним акордом свіжих, яскравих зелених нот. Завершується поема про жіночу привабливість магією білого мускусу з його найтоншим флером сексуальності, і солодкувато-лактонною базою сандалового дерева, що відрізняється орієнтальною вишуканістю та елегантністю.

Вам , безумовно , варто купити в інтернет- магазині La Grande , якщо ви хочете зробити витончений комплімент дамі свого серця !