0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Lolita Lempicka Lempicka Homme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lolita Lempicka Lempicka Homme Туалетна вода
1 660 грн
Lolita Lempicka Lempicka Homme Туалетна вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Парфуми Lolita Lempicka Lempicka Homme

Якщо жіночий – то кокетливий та наповнений чарівністю. Якщо чоловічий – то чуттєвий та шикарний. Саме такими виходять аромати у популярної торгової марки Lolita Lempicka . І якщо молода людина бажає виділитися на тлі інших чоловіків, прагне знайти в парфумі віддушину і джерело для поповнення сил, він може купити Lempicka Homme . Цей парфумерний твір, презентований відомим французьким брендом, дарує можливість його власнику почуватися незалежним і навіть безтурботним. Воно ефектно доповнює повсякденний чи діловий образ, будучи тією невловимою, але дуже важливою особливістю, яка надає образу чоловіка інтригу і викликає інтерес до нього.

Чи не жіночою парфумерією єдиною

Модний будинок, створений дизайнером Жозіани Пайвідал, випускав продукцію, адресовану жінкам: одяг, аксесуари, косметику та парфумерію. Парфумерна лінія була запущена в 1997 році, ця подія ознаменувалася виходом дебютного видання для прекрасних дам Lolita Lempicka . 2000 року акценти компанії трохи змістилися, і вона порадувала чоловічу аудиторію своєю першою роботою Au Masculin. Теплий пряний парфум зачарував молодих людей. У 2006 році робота була перевидана, після чого вийшло кілька її фланкерів з розширеннями в назві Fraicheur, L'Eau, Eau de Parfum Intense. У 2018 році виробник презентував східну гурманську композицію Lempicka Homme .

Секрет чоловічої чарівності

Впевнені рухи чоловіка, його доглянутість і респектабельний зовнішній вигляд, демонстрація своєї успішності – все це не справляло б такого враження на оточуючих, якби не цей його парфум. Саме він підкреслює харизму свого власника, показує його людиною, якій властиві витонченість та відмінний смак. І цей аромат – важкий, багатогранний – відкриває в молодій людині несподівані межі його особистості: чуттєвість, спокусливість, чарівність. Щоб це ароматне зілля було дієвим, парфумери бренду зібрали в ньому відповідні відтінки, наповнивши букет запахами трав та квітів, відлунням алкоголю та горіхів, прянощів та деревини, доповнивши його чуттєвими анімалістичними нюансами.

Туалетна вода розкривається звучним акордом, в якому відчувається виразний гіркувато-пряний полин і неординарний лакричник, що збагачує композицію своєю густотою, насолодою, що надає їй інтриги своїм медово-бальзамічним флером. Відразу відчувається легкий і свіжий, з приємною кислинкою аніс. Компанію йому становить зелений і плід, що бадьорить, деревно-трав'яні відтінки якого насичують туалетну воду прохолодою і повітрям. Поєднання ніжного апельсинового кольору і хвилюючої фіалки надають «серцевому» акорду чуттєвості, а ноти мигдалю, рому та цукру підкреслюють його химерність. Про елегантність парфуму заявляє розкішний білий кедр. Його звучання доповнює грайлива ваніль, спокусливий мускус і амброво-шкіряний акцент лабдануму.

Придбати вишуканий парфум від Lolita Lempicka за чудовою ціною ви можете у Lagrande. Ми пропонуємо широкий вибір оригінальної парфумерно-косметичної продукції.