0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Miu Miu Twist Miu Miu

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Miu Miu Twist Парфумована вода
82 грн
Miu Miu Twist Набір (парфумована вода 100 мл + лосьйон для тіла 100 мл)
Немає у наявності
Miu Miu Twist Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Парфумерія Miu Miu Twist Miu Miu

Якщо вам здається, що всі погляди сьогодні звернені до вас, не сумнівайтеся - так воно і є. Адже коли ви знаходитесь у компанії цього фантастично привабливого аромату, інакше і бути не може! Його хвилюючі, трепетні переливи поєднують у собі свіжість, ніжність та чуттєвість. Вони граються з вами, то підбадьорюючи вас, то присипляючи вашу пильність. Неординарність та романтичність нот аромату відзначили багато хто з тих, хто встиг купити Miu Miu Twist і вже насолоджується легкими, незвичайними пахощами. Чудовий флакончик приковує погляд, дозволяє продукту вигідно виділитися і натомість щонайменше чарівних парфумерних творів.

Відображення фантазій модельєра

Ймовірно, цей бренд міг би не відбутися, не захотівши його засновниця створити платформу, яка б дозволила втілити її свіжі та сміливі дизайнерські задумки. Саме так народилася торгова марка, що подарувала жінкам цей сліпучий аромат. Внучка знаменитого Маріо Прада – Міучі – очолила Модний дім на початку 90-х. Оскільки робота на благо сімейного дітища передбачала дотримання усталених модних канонів, молодіжний напрямок було вирішено розвивати під іншим ім'ям. Цій «вісі» модельєр надала своє ласкаве прізвисько. Міу Міу став відомий світу як виробник одягу з яскравими, сміливими поєднаннями кольорів, як втілення екстравагантного міксу деталей, принтів і текстур. Такий підхід відображав безпосередність і бунтарство молодості, він дозволив залучити для просування юних зір і реалізувати часом скандальні рекламні кампанії. Крім текстильних виробів також вироблялися аксесуари, а з 2015 року виходить і фірмова парфумерія.

Ніжне подих весни

Парфум такий самий неоднозначний, як жіночий настрій. Тут він колкий, зухвалий, що показує самодостатність - і вже за кілька хвилин демонструє свою чуттєвість і манить теплими обіймами. Він навіює радісні думки, пахнучи хвилюючим запахом квітучих у квітні яблунь.

Парфумерна увертюра, якою розкривається композиція, проголошує торжество романтики, любові та чуттєвості, що дарується поривами зухвалого, вже теплого весняного вітру. Тут аромат балує жінку п'янким запахом яблуневого кольору. Його доповнюють освіжаюче терпкі ноти вишуканого бергамоту, що вносить делікатність, і виразні вкраплення червоних ягід. «Серце» парфумованої води наповнене ніжним і хтивим флером фіалки, посиленим відлунням анімалістичного мускусу. Тепла амбра у фіналі поєднується з благородними мотивами білого кедра. А карамельно-горіхові переливи бобів тонко вносять ванільну чарівність і п'янять своїм спокусливим запалом.

Купити вишуканий парфум від Miu Miu ви можете у Lagrande. Відмінний вибір популярних та рідкісних парфумів, широкий асортимент доглядової та декоративної косметики, засобів для волосся та прийнятні ціни на товари – все це приваблює відвідувачів нашого інтернет-магазину.