0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Welton London Iconic Amber Oud

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • w

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Welton London Iconic Amber Oud Парфумована вода
5 985 грн
Welton London Iconic Amber Oud Парфумована вода (тестер)
100ml
5 075 грн

Welton London Iconic Amber Oud


Модний будинок Welton London - завжди ікона стилю, і в цьому випадку він знову виправдовує свою репутацію, представляючи еталонний орієнтальний парфум Iconic Amber Oud.
Він приваблює нескінченним розмаїттям теплих пряних та деревних, мускусних та амбрових, пудрових та вудових, тютюнових, солодких та бальзамічних відтінків, захоплюючи багатством звучання та багатогранністю композиції, чудовою стійкістю та ефектним шлейфом.
Це – безперечний фаворит у номінації осінньо-зимових вечірніх ароматів, у чиїй компанії ви з насолодою проведете чимало приємних моментів.
Вишуканий флакон із темного скла виглядає дуже респектабельно: чудова ідея для статусного подарунка, який сподобається та запам'ятається!

Трохи історії

Парфумерна композиція з'явилася в 2017 році, коли вона була представлена автором та засновником цього бренду, Жан-Полем Велтоном (John-Paul Welton). Вона увійшла до складу приголомшливої колекції Olfactory Journey – «Ольфакторна подорож», до якої належать аромати, що передають враження з найкрасивіших куточків планети, де запахи та пейзажі кружляють голову та хвилюють уяву.
У колекцію увійшли шкіряні парфуми Bois de Babylone, східно-дерев'яний Essence de Bois Précieux, флорієнтальні Jasmin Sacre та Rose Empire, деревний Oud Inspiration і квітковий дерев'яно-мускусний Secret Amber. Вибір лише за вами!
Композиція Welton London Iconic Amber Oud була презентована разом з усією лінійкою у 2017 році, ставши одним із найкрасивіших творів у галереї «ольфакторних картин».
Гарний темний флакон витягнутої вгору форми налаштовує на елегантність та розкіш вмісту.
Вся колекція Olfactory Journey представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна швидко та з комфортом купити Welton London Iconic Amber Oud, не витрачаючи часу на стомлюючий шопінг.



Амбра та Уд: класика жанру…


Головний скарб парфуму ви відкриєте собі практично відразу, вдихнувши незрівнянний запах ароматичного диму тютюну, харизматично аранжований з ефектними пряними нотами імбиру та кардамону.
Але ще сильніше враження справить на вас акорд «серця», де вібрує глибокий і багатогранний акорд бальзамічно-солодкого, смолисто-пряного вудового дерева в тандемі з кедровою деревиною, прикрашені не менш ефектними спеціями: рожевим перцем і дорогоцінним шаф
Фінальний акорд – неймовірно чуттєве поєднання тваринного магнетизму чорного мускусу та сірої амбри на тлі вершкової деревини сандалу та східного колориту лабдануму.
Прекрасний вибір для статусного подарунка чи гідного оновлення власної колекції до сезону осінь-зима! Рекомендуємо купити Welton London Iconic Amber Oud в інтернет-магазині La Grande, щоб перетворити будь-який свій вечір на східну казку.