0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Vilhelm Parfumerie Harlem Bloom

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Vilhelm Parfumerie Harlem Bloom Парфумована вода
Немає у наявності
Vilhelm Parfumerie Harlem Bloom Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Vilhelm Parfumerie Harlem Bloom чарівні квіти у кам'яних джунглях

 

Якщо ви любите рідкісні шкіряні аромати – просто не зможете пройти повз цей розкішний кришталевий флакон, в якому американський будинок Vilhelm Parfumerie зібрав хвилюючі квіти Нью-Йорка. Флорієнтальна композиція Harlem Bloom підкорить ваше серце акордами шкіри та мускусу, пудри та теплих прянощів, троянд та фіалок, дерева та амбри. Це чудовий осінній аксесуар - багатий на відтінки і шикарний, проте його настрій чудово доповнить ваші дорогі casual-образи або святкові вбрання також взимку і навесні.

Надзвичайно стійкі, як і інші твори цього бренду, цей парфум підкорить вас шармом шлейфу і тим враженням, яке він незмінно робить на оточуючих компліментами!

Історія аромату

 

Творець бренду Ян Вільгельм Альгрем починав свій шлях у світі моди з дизайну шкіряних сумок – ось чому ноти шкіри та замші назавжди залишилися серед його уподобань і тоді, коли він відкрив для себе чари світу парфумерії. У співдружності з майстром Жеромом Епінеттом Вільгельм заснував бренд нішевої парфумерії для обраних цінителів. Кожен його парфум відрізнявся не тільки ексклюзивністю звучання, а й наявністю особливої історії, цілої концепції, яка завжди знаходила своїх шанувальників і «чіпляла» тим, що виявлялася комусь близька чи цікава.

Саме так сталося і з «Гарлемським Цвітінням» - парфум присвячений цьому колоритному та багатогранному району Нью-Йорка, в якому живе з дружиною і сам Вільгельм Альгрем. Він, як ніхто інший, розуміє душу цих місць, і дарує нам можливість відкрити для себе його з дивовижної сторони в момент, коли Гарлем дійсно гарний – наприкінці весни та восени.

Парфум був виданий у 2017 році та вийшов у брендовому кришталевому флаконі під вінтаж – чудовому об'єкті дизайнерського мистецтва, гідного прикрасити собою вашу колекцію.

Купити Vilhelm Parfumerie Harlem Bloom в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де продається парфумерія та косметика лише найбільш вартих уваги світових брендів.

 

Чарівний та динамічний

Гарлем Блум однаково гарний і на чоловіках, і на жінках - парфум задуманий як унісекс, звучить незвичайно і стильно. З перших миттєвостей він привертає увагу пряним акцентом найдорожчої у світі спеції – запашного, солодкувато-терпкого, з м'якою гіркуватістю шафрану. Його чудово доповнює ангеліка – бархатисто-мускусна та соковито-зелена нота з відтінком вологої землі.

Настільки незвичайний вступ змінюється «серцевим» акордом, в якому поєдналися дивовижні квіти – дамаські троянди, що хвилюють, і пудрові, вишукані фіалки. Їхній чарівний флер поступово з'єднується з фінальним акордом м'якої дорогої замші та рідкісного ебенового (чорного) дерева з його неповторним благородним ванільно-пряним колоритом.

Вам, безумовно, варто купити Vilhelm Parfumerie Harlem Bloom в інтернет-магазині La Grande, якщо хочете справити враження своїм неординарним смаком і, безперечно, дорогим, красивим і багатоплановим ароматом.