0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Yves Saint Laurent Libre

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • y

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Yves Saint Laurent Libre Парфумована вода
99 грн
Акція
Yves Saint Laurent Libre Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Yves Saint Laurent Libre Набір (парфумована вода 50 мл + лосьйон для тіла 2х50 мл)
Немає у наявності
Yves Saint Laurent Libre Набір (парфумована вода 50 мл + гель для душу 50 мл)
Немає у наявності
Yves Saint Laurent Libre Набор (парфумована вода 50 мл + парфумована вода 7,5 мл + косметичка)
Немає у наявності

Yves Saint Laurent Libre : свобода бути собою – найвища розкіш!

 

Модний дім Yves Saint Laurent був першим брендом, який запропонував жінці чоловічий смокінг – це сталося ще минулого століття. З того часу трендові рішення від YSL не перестають дивувати всіх шанувальників цієї французької марки. Один з останніх його бестселерів, блискучий парфум Libre – аромат із чоловічою формулою та жіночою душею.

Його назва недарма перекладається як «Свобода» - з ним справді зникає скутість дій і думок – ви ніби почуваєтеся, що ширяє над будь-якою складною ситуацією. Це запаморочливе поєднання благородної лаванди та ніжної ванілі складає гармонійний єдиний образ ідеальної жіночності. У цьому захоплюючому міксі змішався чудовий аромат білих квітів та іскристих цитрусів, переплелися тони фужерних та солодких акордів, пудрових та тварин, деревних та фруктових відтінків.

Прекрасний вибір для будь-якого сезону, крім літнього - і якщо вам так сподобається цей парфум, що ви не в змозі з ним розлучитися, для теплих місяців віддасте перевагу іншій його варіації, у форматі туалетної води.

Трохи історії

 

Прем'єра «Свободи» відбулася у 2019 році – це одна з найновіших та найуспішніших колекцій бренду, що є по праву справжньою іконою французького стилю в моді та парфумерії для жінок усього світу.

Парфумерна історія цієї марки почалася далекого 1964 року, через три роки після заснування будинку високої моди. До створення ароматів залучалися найкращі світові парфумери, а до оформлення – чудові дизайнери. Флакон «Лібре» - найкращий приклад, в якому розкіш гармонійно поєднана з елегантністю і прекрасним смаком.

Авторами композиції Yves Saint Laurent Libre стали талановиті майстри Енн Фліпо та Карлос Бенейм (Anne Flipo та Carlos Benaim). Їхнє творіння настільки сподобалося публіці, що було продовжено низкою фланкерів: зараз колекція «Лібре» налічує сім чудових варіацій – серед них, напевно, є і ваш символ Свободи!

Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Yves Saint Laurent Libre ви можете з гарантією оригінальності парфумів.

 

Чарівний запах свободи

Розкажіть світові про свої мрії, проявляйте себе без страху бути незрозумілою – ви маєте право бути саме такою, як є, жити так, як вам подобається – у цьому й полягає свобода самовираження!

Декларуйте це експресивним акордом з благородної лаванди та стильного петітгрейну, підкреслюйте це солодким та сонячним настроєм мандаринів та запашним ягідним нюансом чорної смородини.

Налагоджуйтесь аристократичним поєднанням лаванди і з ніжною романтикою білих квітів: тут головна тема огорнута ароматом солодкого жасмину та жіночного апельсинового кольору – флердоранжу.

Завершується враження дивовижним флером ванілі, яка гармонійно доповнена емоційним дуетом мускусу та амбри на елегантній деревній базі з кедра.

Якщо вам імпонує витончений французький стиль, вам варто купити Yves Saint Laurent Libre в інтернет-магазині La Grande!