0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Lancome Idole Lancome

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lancome Idole Парфумована вода
78 грн
Акція
Lancome Idole Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Lancome Idole Набір (парфумована вода 75 мл + мініатюра 10 мл + лосьйон для тіла 50 мл)
Немає у наявності
Lancome Idole Крем для тіла
Немає у наявності

Lancome Idole - ікона стилю!



 

Те, чого хочеш так сильно, часом перетворюється на ідол - безумовну цінність, розставання з якої неможливо, а володіння занурює в ейфорію. Саме таким парфумом-фетишем стала для багатьох ця чудова композиція. Lancome Idole! Вона просто зачаровує чарівними переливами трояндових та мускусних, фруктових та солодких, квіткових та пудрових, цитрусових та акватично-свіжих акордів. Вони пробуджують бажання і ведуть мрії в країну чуттєвості, де втілюються навіть найсміливіші фантазії!

Парфум стане ідеальним доповненням практично будь-якого вашого образу з весни до осені, а його дивовижно-жіночий, ніжно-рожевий флакон робить видання бажаним подарунком кожній жінці!



Історія аромату

 

Слово «Ланком» – це чари Франції, це шик Парижа, це магія перетворень… Усі ці скарби подарував нам засновник модного дому Арман Петіжан, учень відомого майстра-парфумера Франсуа Коті, гранда парфумерного мистецтва. Він заснував цю марку в 1935 році і назвав на честь романтичного відокремленого замку Le Chаteau De Lancosme, оточеного чагарниками садових та диких троянд, які й стали стилізованим символом бренду.

Весь світ знає, наскільки досконалі його твори: "Клима" і "Гіпноз", "Поема" і "Чорна Магія" (Magie Noire), "Чудо" (Miracle) і "Скарб" (Tresor) - всі ці назви - не гучні слова, і кожен твір Ланком – справді коштовність.

Повною мірою це стосується і парфумованої води Idоle, над якою працювали талановиті майстри Shyamala Maisondieu, Adriana Medina-Baez та Nadege le Garlantezec – чудове жіноче тріо.

Вона вийшла у 2019 році, і вже встигла захопити своєю красою і старих та нових шанувальниць марки «Ланком».

Придбати Idole Lancome в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми зібрали для вас лише оригінальні видання бренду, що по праву вважається Іконою Стилю та зразком французької парфумерної моди.

 

Втілення бажань


Яка насолода – вдихати незрівнянний аромат солодких соковитих груш та терпкого, деревно-цитрусового бергамота! Таке поєднання звучить дуже стильно і дарує абсолютно літній настрій.

Серце композиції також захоплює: тут зібрано божественний букет із турецьких та травневих троянд із романтичним індійським жасмином. Чуттєвість, бархатистість, жіночність королеви квітів поєднується в повній гармонії з хвилюючим, кружляючим голови ароматом білих квітів, які по праву вважають найкращим супроводом для побачень!

Завершують враження м'які обійми білого мускусу, доповненого ваніллю: такий фінал звучить надзвичайно привабливо – і водночас безневинно, привабливо та витончено.

Вам, безперечно, варто купити Lancome Idole в інтернет-магазині La Grande, якщо ви хочете справити саме таке враження на оточуючих! І тим більше підходить ця новинка на роль незабутнього романтичного подарунка, який підкреслить, наскільки важливе місце у вашому серці займає Та, для кого він призначений.