0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Mancera Aoud Exclusif

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mancera Aoud Exclusif Парфумована вода
105 грн
144 грн
Акція
-27%
Mancera Aoud Exclusif Парфумована вода (тестер)
120ml
3 045 грн
3 541 грн
Акція
-14%

Mancera Aoud Exclusif - Винятково для тонких цінителів!

 

Вдове дерево традиційно вважається на Сході одним із найрозкішніших і чуттєвих мотивів. Цей запах вважається не лише статусним, а й надзвичайно сексуальним, адже багатство привабливе, а краса та гармонія – подвійно. Все це є в ароматі Mancera Aoud Exclusif – дійсно неординарне аранжування запаху вудового дерева у всьому різноманітті пряних та амбрових, деревних та квіткових, мускусних та чутливих відтінків.

Шикарний шлейф, чудова стійкість і універсальність звучання робить цей парфум фаворитом чоловіків і жінок, які віддають перевагу глибоким орієнтальним мотивам у парфумерії для вишуканих вечорів осінньо-зимового сезону.

Трохи історії

 

Парфумерія Мансера вперше з'явилася у ольфакторному світі у 2008 році, коли талановитий парфумер П'єр Монталь заснував ще один бренд ароматів – цього разу разом зі своєю дочкою Амелі Монталь, яка взяла на себе дизайн творів, які створювали батько.

Видання нового нішевого бренду стали успішними практично миттєво, адже в них щасливо поєдналися таланти та яскрава світла енергетика цієї неординарної родини. Зараз у портфоліо Мансера понад 80 творів, і щороку марка радує ефектними новинками.

Однією з найпрестижніших колекцій бренду по праву є «Мансера Ексклюзив», куди увійшли по-справжньому елітні твори – блискучий квартет видань, присвячених уду, ванілі, жасмину та садовим квітам. Прем'єра Mancera Aoud Exclusif відбулася у 2018 році – парфум поповнив плеяду творів бренду, присвячених уду, адже цей акорд по праву можна назвати улюбленим у П'єра Монталя: саме агаровому дереву (уду) присвячено ще 15 парфумів будинку Мансера.

Вибір серед цих розкішних парфумерних прикрас лише за вами – адже практично всю колекцію представлено в Україні в інтернет-магазині La Grande. Саме тут ви можете придбати Mancera Aoud Exclusif за найкомфортнішою ціною з гарантією справжності.

 

Ексклюзив східних прянощів.

Вражаючий ефект твору захопить вас в першу ж мить знайомства з ним, коли ви вдихнете запаморочливий мікс дорогоцінного шафрану, темпераментного перцю та пікантного куміну. Ці яскраві спеції чудовим пряним розсипом доповнюють східний акцент чуттєвого мускусного лабдануму.

Одна з головних ролей у творі віддана бархатистій чарівній троянді, що втілює жіночий початок - саме вона балансує чоловічу домінантну ноту вудового дерева у фіналі, створюючи з ним чудовий романтичний дует, подібний інь і янь. Тему болгарської троянди в центральному акорді доповнюють пудрова фіалка та орієнтальні індонезійські пачулі, а вдову базу з її глибокими пряними та солодкими, смолистими та бальзамічними переливами гармонійно доповнюють східні ноти.

Вишуканий флакон, над дизайном якого працювала Амелі Мансера, виглядає дорого та гідно – він чудово впишеться у найреспектабельнішу колекцію.

Якщо вам імпонують парфуми східно-пряного напрямку, вам варто купити Mancera Aoud Exclusif в інтернет-магазині La Grande!