0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Shiseido Zen

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Shiseido Zen Парфумована вода
2 827 грн
Shiseido Zen Набір (парфумована вода 100 мл + 15 мл)
Немає у наявності
Shiseido Zen Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Shiseido Zen – чудовий зразок японського парфумерного мистецтва

 

Перед вами унікальний витвір будинку Shiseido , який став сучасною класикою Zen - аромат жінки, якій невідомо поразка, чиє життя - виключно перемоги та постійне досягнення мети! Вона - владна королева, центр загальної уваги, фатальна жінка на шляху сильної статі. Вона має витончене відчуття стилю, що допомагає вміло складати її свої карколомні образи на заздрість усім!

Саме такою її бачать оточуючі… хоча насправді вона може бути ніжною та жіночною, лагідною та зворушливою.

Так чи інакше, всі грані її натури чудово передає розкішний парфум – вражаюча деревно-мускусно-квіткова феєрія з відтінками цитрусів та пачулі, солодких фруктів та прянощів, пудри та амбри.

Немає такої ситуації чи пори року, коли цей бестселер був би недоречний – найкрасивіший, нескінченно жіночний парфум зачаровує знову і знову, притягуючи до своєї власниці захоплення та компліменти.

Трохи історії

 

Компанія Шисейдо – японський б'юті-концерн, відомий у всьому світі не лише парфумерією, а й високоякісною престижною косметикою, ефективними засобами для догляду за волоссям.

Назва компанії має багато сенсів, і зводиться до того, щоб «оспівувати щедрість землі, яка дарує нам життя і її сенс». Походження Шисейдо також незвичайне - компанію заснував 1872 року імператорський аптекар пан Фукухара, який вирішив створити в Японії типово американську аптеку, де традиційно продаються і товари для краси.

Символом бренду стала квітка камелії – саме йому було присвячено першу парфум, випущену під цією маркою сторіччя тому, 1917 року. Головним кредо компанії була висока естетичність продукції - "продукт як мистецтво". При цьому всі товари марки зберігали типово японську автентичність. Компанія виявилася настільки успішною, що на сьогодні вона володіє такими брендами як Issey Miyake, Serge Lutens, Narciso Rodriguez.

Флакон «Зен» – немов зразок «архітектурної форми майбутнього», він мінімалістичний, лаконічний, має суворі бездоганні лінії і прекрасний своїм сонячним свіченням, що ніби йде зсередини.

 

Досягнути дзена, перейнявшись красою.

Парфум створено у 2007 році талановитим майстром Мішелем Альмайраком, який надихнувся японськими мегаполісами – містами майбутнього.

Твір стартує яскравим цитрусовим міксом грейпфрута, бергамота та апельсина, підсолоджених ананасом та прикрашеним романтичною нотою троянди. Дивовижна суміш мотивів фруктів і квітів захопить вас і в «серце» композиції, де соковите червоне яблуко вносить пікантний акцент в ефектний букет з фрезій і лотоса, гіацинтів і гарденій, конвалії, фіалок та ірисового кореня. У фіналі база з пачулей, кедра та соснових голок огорнута чуттєвим маревом ладану, мускусу та амбри.

Купити Shiseido Zen в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього унікального японського бренду.