0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Kenzo World Power

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Kenzo World Power Парфумована вода
1 294 грн
1 559 грн
Акція
-17%
Kenzo World Power Парфумована вода (тестер)
75ml
2 807 грн
3 264 грн
Акція
-14%
Kenzo World Power Набір (парфумована вода 50 мл + парфумована вода 10 мл)
Немає у наявності
Kenzo World Power Набір (парфумована вода 50 мл + парфумована вода 10 мл + молочко для тіла 75 мл)
Немає у наявності
Kenzo World Power Набір (парфумована вода 50 мл + косметичка)
Немає у наявності

Kenzo World Power – ваша влада над світом!



Відкрийте для себе вражаючий, барвистий, повний емоцій світ Кензо та отримайте повну владу над ним, ставши володарем парфуму Kenzo World Power! Його аромат нагадає вам один із тих днів, проведених на морському узбережжі, які перевертають ваше життя, наповнюючи його до країв сонячним світлом, свіжістю, диханням океанського простору, відчуттям щастя, свободи та могутності природи.
Композиція наповнює простір вібраціями фужерних та солоних, ванільних та деревних, морських та пряних, амбрових та солодких акордів.
Ще більше інтригує флакон у вигляді всевидячого ока: цього разу він сонячно-жовтого відтінку, немов усередині знаходиться концентрована промениста енергія, здатна зробити ваш образ теплим і сяючим.



Історія створення



Колекція «Світ Кензо» була презентована вперше у 2016 році, миттєво здобувши захоплення як шанувальників бренду, так і тисяч людей, які відкрили для себе його скарби. Їх підкорило колоритне звучання, а також креативний дизайн: багато шанувальників купували парфум виключно з бажання мати такий неординарний флакон. Його дизайн придумав Патрік Лі, створивши «око» з овального скляного корпусу та гофрованої кришки-повіки зі стилізованою зіницею – рухомим сріблястим брелоком.
Вміст також не розчаровує: у колекції Kenzo World налічується десять творів для різних настроїв та образів, поєднаних спільною темою.
Першим став фруктово-квітковий флагман роботи Френсіса Кюркджяна, за ним з'явилися нові версії: фруктово-ванільний World Intense і ягідно-квіткова World Fantasy – кожна з них з кількома фланкерами.
Автором композиції Kenzo World Power, представленої у 2019 році, став талановитий майстер Жером ді Маріно (Jérôme di Marino) за участю креативних директорів Керол Лім та Умберто Леона.
Вся лінія «Світів Кензо» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де легко купити Kenzo World Power та інші бестселери бренду з гарантією справжності: поціновувачам неординарної творчості Кензо Такади, напевно, імпонують такі чудові видання, як Aqua, Flower, Jungle, Memori, L'Eau par Kenzo, Madly, Totem.



Нехай світ відчує вашу силу!



Сила жінки нерідко в її слабкості, але у випадку з цим парфумом все не так: він яскравий і харизматичний,  запам'ятовується і має владу над людьми: ви просто здивуєтеся кількості компліментів, які він завоює!
Композиція відкривається запашною деревно-смолистою нотою кипарису, а потім розкриває вам своє «серце», наповнене свободою та енергію морських просторів: ця тема чудово передана акцентом морської солі.
Звучання пом'якшується до фіналу, де розливається трав'яна, ванільно-пряна насолода бобів тонка.
Якщо вам імпонують морські аромати, цей стане улюбленим у вашій колекції! Варто купити Kenzo World Power в інтернет-магазині La Grande - і ваша уява забере вас на узбережжі, звідки навіть не хочеться повертатися!