0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana Туалетна вода
96 грн
Хіт
Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana Туалетна вода (тестер)
100ml
1 981 грн
Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana Дезодорант-стік
Немає у наявності
Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana Гель для душа
Немає у наявності
Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana Набір (туалетна вода 100 мл + бальзам після гоління 75 мл + туалетна вода 10 мл)
Немає у наявності
Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana Набір (туалетна вода 50 мл + бальзам після гоління 75 мл)
Немає у наявності
Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana Набір (туалетна вода 100 мл + дезодорант-стік 75 мл)
Немає у наявності
Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana Набір (туалетна вода 100 мл + мініатюра 10 мл + гель для душу 50 мл)
Немає у наявності
Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana Набір (туалетна вода 100 мл + бальзам після гоління 50 мл + туалетна вода 10 мл)
Немає у наявності
Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana Набір (туалетна вода 50 мл + бальзам після гоління 50 мл + гель для душу 50 мл)
Немає у наявності

Dolce & Gabbana для справжнього короля: K by Dolce & Gabbana !

 



Престижний модний бренд Dolce & Gabbana розуміється на розкоші! Блискучим його втіленням є парфум K by Dolce & Gabbana - шикарний і величний деревний фужер, який, наче мантією, огортає свого володаря фужерними та цитрусовими, деревними та пряними акордами, що зливаються в мелодію свіжої енергії.

Такий аромат ідеальний для ділового стилю – він підкреслює успішність та статусність чоловіка, показує його силу та амбіції. Хороший парфум і для моментів респектабельного відпочинку, адже він дозволяє насолодитися стильною прохолодою протягом усього теплого сезону, де б ви його не провели – у мегаполісі чи за його межами, у своїх «володіннях» чи в захоплюючих подорожах.

Цей парфум гарантовано виділить вас на тлі інших, адже його звучання унікальне – воно суттєво відрізняється від звичних «трендових» ароматів та має власний характер.



Трохи історії

 

Парфумерна історія бренду Дольче та Габбана розпочалася у 1992 році, коли успішний модний дім розпочав випуск ароматів, що доповнюють його колекції одягу та аксесуарів. Раніше засновники бренду Доменіко Дольче і Стефано Габбана буквально за десятиліття, з 1985 року, зробили своє ім'я символом яскравого італійського стилю – адже їх ідея народилася і була втілена в Мілані, столиці моди Італії.

У портфоліо бренду чимало шедеврів, у тому числі такі як Light Blue, D&G Anthology, The One, The Velvet, Dolce. Секрет успіху – до них були залучені чудові фахівці, які створювали ці бестселери.

Авторами композиції K by Dolce & Gabbana стали чудові майстри-парфумери – Дафна Біжу та Наталі Лорсон (Daphnа Bugey та Nathalie Lorson).

Парфум виявився таким гарним і настільки сподобався шанувальникам парфумерії бренду, що в 2020 році з'явився його фланкер K by Dolce & Gabbana Eau de Parfum – менш цитрусовий, більш пряний, з приємною фруктовою нотою інжиру і такою ж чудовою деревною базою.

Вся «королівська» колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana ви можете за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana…



Композиція відкривається ефектним та аристократичним поєднанням шляхетного аромату ялівцевих ягід з іскристими, свіжими цитрусами – колоритним міксом червоного апельсина та сицилійського лимона.

Запашні квіти і трави зібрані в серцевому акорді, де пахнуть лаванда, герань і мускатна шавлія. Темпераменту цьому тріо надає пряний акцент червоного перцю.

Димно-шоколадний ветивер та елегантний кедр складають чудову базу композиції, ефектно прикрашену чуттєвим акцентом пачулів.

Гарний флакон K by Dolce & Gabbana прикрашений мініатюрною імператорською короною, декорованою ефектним синім камінням, а сам корпус – величною літерою К.

Якщо вам хочеться створити собі образ владного, сильного, енергійного чоловіка з амбіціями, рекомендуємо купити Dolce & Gabbana в інтернет-магазині La Grande - це ідеальний варіант для таких високих цілей!