0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Chanel Gabrielle Essence

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Chanel Gabrielle Essence Парфумована вода
4 932 грн
Chanel Gabrielle Essence Парфумована вода (тестер із кришечкою)
Немає у наявності

Chanel Gabrielle Essence – квінтесенція моди

 

Модний дім Chanel уособлює для всього світу поняття «ікони стилю», і заслуга в цьому насамперед належить її блискучій засновниці Габріель Шанель. Вся її жіночність та істинно французький шарм знайшли втілення у цій композиції - Gabrielle Essence . Вона зачаровує ефектним і стильним акордом білих квітів, серед яких солює божественна тубероза з Граса, химерно аранжована з нотами фруктів і цитрусів з солодкими, деревними та пудровими акцентами – це справжня паризька магія, есенція краси та чарівності.

Прекрасний вибір для справжньої леді у будь-якій ситуації та обставинах!

Трохи історії

 

Колекція на честь Великої Мадемуазель Габріель Шанель була створена головним парфумером цього чудового бренду Olivier Polge у 2017 році. Жінка, яка стала легендою європейської, а потім і світової моди, надихала письменників та поетів, художників та кінематографістів – гідна була і парфумерного втілення!

Габріель Бонер - саме так звали ту, яка визначила модні тренди світу на десятиліття, - дозволила прекрасній половині людства виявити свою чарівність і жіночність, смак і витонченість, і при цьому навчила їх носити як витончені речі для леді, так і елементи чоловічого гардеробу.

Саме такими – нескінченно досконалими та прекрасними – були і парфуми бренду. Створенням ароматів Шанель захопилася ще сто років тому, 1921 року, запросивши до співпраці найкращих майстрів. Легендами стали такі видання, як Chanel №5 та №19, Allure, Bleu de Chanel, Chance, Cristalle, Egoiste.

Автором композиції Chanel Gabrielle Essence у 2019 році став Олів'є Польж – цим творінням він продовжив створену ним двома роками раніше колекцію «Габріель Шанель». Вся ця блискуча лінія ароматів представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Chanel Gabrielle Essence , будучи впевненими в справжності будь-якого флакона.

 

Есенція жіночності.

Чарівна квітково-деревно-мускусна симфонія набуває принадними нотами спокуси: тут сонячні цитруси змішалися з соковитими персиками, солодкими червоними фруктами та ароматною чорною смородиною, прикрашеною запашним нюансом петітгрейну.

«Серце» твору трепетно та чудово, як і в самої Коко Шанель. Щоб передати його хвилюючу романтичність, парфумер використовував найефектніші відтінки білих квітів, наголосивши на чарівній граській туберозі і медовому жасмині, ніжному флердоранжі і солодкому іланг-ілангу, тропічний ефект якого посилює нотка кокосу.

Ваша чуттєвість буде сліпучою у фінальному сяйві мускусу та іскорках ванілі на найніжнішій вершково-деревній базі сандала.

Якщо вам імпонує французька елегантність і спокусливість у французькому стилі Шанель, вам неодмінно варто купити Chanel Gabrielle Essence в інтернет-магазині La Grande - це ваш аромат!