0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Escada Miami Blossom

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Escada Miami Blossom Туалетна вода
Немає у наявності
Escada Miami Blossom Туалетна вода (тестер із кришечкою)
Немає у наявності
Escada Miami Blossom Набір (туалетна вода 30 мл + косметичка)
Немає у наявності

Парфумерія Escada Miami Blossom

Якщо день обіцяє масу приємних розваг, точно порадує вас захоплюючою прогулянкою або посиденьками з друзями, вам буде комфортно провести його в компанії такого ароматного супутника, як Escada Miami Blossom. Інтригуючі, соковиті, легкі фруктово-квіткові мотиви цього парфуму налаштують вас на потрібний лад, допоможуть максимально розслабитися і насолодитися приємним днем. Його хвилюючий флер, що ні до чого не зобов'язує, огорне ваше тіло ароматним серпанком, що пахне так привабливо!

Escada – всесвіт витонченості та шику

З того моменту, як бренд з Німеччини стрімко увірвався на ринок модних виробів, уявлення багатьох людей про німецькі fashion-традиції кардинально змінилося. Подружжя Маргарет і Вольфган Лей заснували свою компанію у 1976 році та відшивали вбрання під цим брендом. Своїми творами вони змогли розбавити однотипні, похмурі моделі, які до цього моменту красувалися у вітринах універмагів. Витончені, яскраві речі, пошиті з барвистих тканин та багато в чому незвичні для жінок того часу, здобули славу торгової марки. Вони дозволили зробити високу моду з її оригінальним кроєм та високою якістю текстилю більш доступною та комфортною для представниць прекрасної статі.

Сьогодні бренд створює одяг для власних лінійок – Business, Sport, Travel, Denim, пропонує модницям зручні трикотажні речі, вироби для відпочинку, модне взуття та аксесуари. Серед колекцій одягу від Ескаду можна підібрати образ, який буде доречний за різних обставин – від зручного повсякденного до розкішного вечірнього.

Жіночність та життєрадісність у флаконі

З 1990 року компанія підкорює ринок світової парфумерної продукції. Її дебютною роботою у цьому напрямі стало видання, назване на честь Маргарет Лей. Багата, складна, шлейфова східно-квіткова композиція відбиває чуттєву сторону жіночої натури. Аматоркам фруктово-квіткових мелодій, що уособлюють жіночність, легкість і безтурботність, відомий німецький бренд пропонує купити Escada Miami Blossom.

Шанувальникам парфумерії торгової марки відомо, що лімітовані видання, якими виробник регулярно балує жінок, – це завжди свято, життєрадісність, насичене фруктові, ягідні та чуттєві квіткові відтінки. Це відчуття польоту, що інтригує флірту, який надихає виглядати спокусливо!

Пахощі туалетної води поєднує в собі енергію соковитого апельсина, флер освіжаючого кавуна та чорниці, що інтригують. Тут вгадуються легкі екзотичні вкраплення ананаса, складні ароматні мотиви квітів тіаре та туберози, привабливість хвилюючого жасмину. У цій мелодії відчуваються солодко-деревні акценти сандалу, спокусливість мускусу та інтенсивні чуттєві відлуння амброксану.

Купити вишуканий парфум від Escada за прийнятною ціною, підібрати якісну декоративну або доглядову косметику від відомих виробників можна в інтернет-магазині Lagrande.