0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Etro Marquetry

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Etro Marquetry Парфумована вода
168 грн
Etro Marquetry Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Etro Marquetry : Схід – справа тонка!

 

Цей парфум – немов коштовність, причому рукотовірна, створена копіткою працею великих майстрів, і тому ще більша, ніж звичайна ювелірна дрібничка. Така прикраса, як Etro Marquetry , оцінить будь-який знавець унікальної, нішевої парфумерії - і просто людина, здатна насолоджуватися красою. Ці неймовірно тонкі, насичені, гармонійні переливи бальзамічних, ароматичних, амбрових, солодких та пряних відтінків створять навколо вас ауру чуттєвого гедонізму. Прекрасний вибір для святкового калейдоскопу осінньо-зимового сезону світських подій, зустрічей та побачень!

Історія аромату

 

Автор модного будинку Джероламо Етро був захоплений подорожами і особливо темою Індії. Звідти він привіз безліч захоплюючих концептів, які втілив у своїх творах – тканинах, моделях одягу та ароматах. Така тонко відчуваюча мистецтво людина не могла обійти своєю увагою маркетрі – філігранне вміння старовинних майстрів створювати чудові мозаїчні твори зі шматочків дорогих порід дерева, дорогоцінного каміння та металів, слонової кістки та лакового покриття. Так були прикрашені палаци махараджів, скриньки та скрині, дзеркала та меблі.

Так само багатогранним і неймовірно красивим, що переливається всіма відтінками Сходу вийшов і парфум Маркетрі, створений у 2015 році – це безперечно, найкращий твір із новинок цього бренду, пік слави якого припав на більш ранній період – кінець ХХ століття та роки Міленіуму. Як у мозаїці, тут чути чудові орієнтальні відтінки, зібрані в неймовірно гарний твір.

Захоплені відгуки збирають і стильно прикрашені розписом флакони парфуму з химерними візерунками «Пейслі» - традиційним індійським декором, який став фірмовою «фішкою» бренду.

І хоча парфумерія Етро рідкісна і відноситься до селективів, купити Etro Marquetry в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande – ми раді запропонувати своїм клієнтам і унікальні твори, і наймодніші парфуми, про які говорять усі!

 

Etro Marquetry – усі фарби орієнтальної мозаїки!

Композиція відкривається чудовим умиротворюючим фоном лаванди – релаксанту та антидепресанту. Благородний цитрусовий штрих бергамота і ніжна соковита насолода персика привносить у цю прелюдії особливу, тонку красу.

«Серце» парфуму наповнює простір довкола унікальним ароматом перуанського бальзаму – пряного, яскравого, з ванільними та бальзамічними переливами. Завдяки йому твір відрізняється стійкістю та дивовижною багатогранністю. Він гармонійно доповнений пряною молочно-зеленою насолодою бобів тонка, тонкою бальзамічно-листяною і водночас смолисто-деревною нотою гальбануму, а також чуттєвим оксамитом троянд.

Фінальний акорд зігріває живим теплом амбри та співзвучним тандемом лабдануму та мускусу. Нотка кумарину дарує аромат запашного лугового сіна, а ваніль привносить лагідну манкість.

Якщо ви любите дійсно незвичайні аромати, що чудово переливаються відтінками в східному стилі, які хочеться розгадувати, як старовинну загадку, вам, безумовно, варто купити Etro Marquetry – цей унікальний твір подарує вам чимало приємних годин!