0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Zadig & voltaire This Is Him No Rules

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • z

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Zadig & Voltaire This is Him No Rules Туалетна вода
Немає у наявності
Zadig & Voltaire This is Him No Rules Туалетна вода (тестер із кришечкою)
Немає у наявності

Zadig & Voltaire This is Him No Rules – без догм і умовностей !

 

Модний дім Zadig & Voltaire творить не за правилами - він сам їх створює та диктує! Нішева мода – не всім, вона передбачає розвинений смак, неординарність поглядів, харизматичність образу. Саме таким є новий східно-деревний парфум. is Him No Rules » - він створить вам імідж людини, здатної самому вирішувати, як виглядати і як чинити зі своїм життям. Про це заявляє яскравий мікс амбрових та фужерних, цитрусових та деревних, свіжих та теплих пряних, димних та бальзамічних, ванільних та мускусних акордів.

Він дарує образу свіжість, тонус та драйв – саме такий настрій вам хочеться відчувати з весни до осені. Відмінний вибір для прогулянок та поїздок, повсякденних ситуацій, в яких ви хотіли відчувати себе вільно та розкуто.

Трохи історії

 

Парфумерна сторінка цього нетривіального модного бренду відкрилася у 2009 році, коли творець марки Тьєррі Житло вперше представив аромати, що доповнюють його молодіжні колекції одягу. Назва ж з'явилося в 1992 році - воно навіяне захопленням Житло французькою філософією та його улюбленою книгою «Задиг» - фентезі тих часів про зороастрійський маг, написаний Вольтером.

Колекція «Це…» - одна з яскравих ілюстрацій незвичайного підходу, що виявляється не тільки в неймінгу та дизайні, а й у самих парфумерних творах, до створення яких було запрошено найкращих сучасних майстрів. Так, автором композиції Zadig & Voltaire This is Him No Rules стала талановита Наталі Лорсон (Nathalie Lorson).

У 2019 році вона представила нову версію трендового аромату This is Him, який увійшов до капсульної осінньо-зимової колекції. Дизайном займалася Вірджинія Елвуд, тату-майстер із Нью-Йорка, яка одягнула коробки та флакони у камуфляж кольору хакі (жіноча версія вийшла у рожевому камуфляжі).

Усі парфуми колекції, починаючи з флагмана 2016 року, представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Karl Zadig & Voltaire This is Him No Rules ви можете бути абсолютно впевненими в справжності цього нішевого видання.

 

Живи за своїми правилами!

Перші ж ноти парфуму розставляють акценти яскраво і звучно, налаштовуючи на енергійний лад і заряджаючи своїм потужним імпульсом цитрусів та прянощів: це діє шарм грейпфрута, лимона та рожевого перцю.

Незрівнянний серцевий акорд огортає загадковим маревом лаванди та герані в димно-бальзамічній хмаринці ладану, прикрашеному найніжнішою ваніллю.

Вишукана дерев'яна база складена з смолистого кедра і димно-солодкого ветивера, доповненого ефектним східним мотивом пачулей і ще більш чуттєвого амброксану, що створює привабливий шлейф.

Якщо вам імпонують орієнтальні дерев'яні парфуми, купити Zadig & Voltaire в інтернет-магазині La Grande буде відмінною ідеєю, адже він чудово доповнить вашу колекцію. А ефектний дизайн камуфляжу робить цей флакон кращим вибором для подарунка мужньому чоловікові, який живе за своїми правилами.