0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Ferrari Vetiver Essence

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ferrari Vetiver Essence Парфумована вода
72 грн
Ferrari Vetiver Essence Парфумована вода (тестер із кришечкою)
Немає у наявності

Досягнення амбітних цілей, самодостатність, прагнення бути найкращим у всіх починаннях – ця людина ніколи не приховувала своїх головних завдань, реалізацією яких вона керується у повсякденному житті. Завдяки його завзятості та рішучості він зміг всього досягти. Найкращі риси його образу – мужність, харизматичність, наполегливість та впевненість у собі – відбиває елегантний аромат Vetiver Essence , який цей чоловік обирає.

Видання презентоване торговою маркою Ferrari . Історія італійського автомобільного концерну – це кілька десятиліть на шляху до світового успіху та визнання, це прагнення бути лідером та асоціюватися у шанувальників своєї продукції з престижем, статком та розкішшю. Засновником компанії є гонщик, конструктор та випробувач Енцо Феррарі. Протягом минулого століття робота компанії акцентувалася на проектуванні та створенні авто. З першою парфумерною роботою бренд вийшов на ринок у 1995 році. Після жіночої Donna, в 1997 році презентовано аромат для чоловіків Yellow. Яскраво-жовтий колір, вибраний для оформлення його флакона – це символ переможця, а й фірмовий відтінок емблеми торгової марки.

У списку парфумерів, з якими співпрацював у різний час виробник, Бернал Еллена, Альберто Моріллас, Олександра Карлін, П'єр-Константен Геро, Наталі Файстхауер, Філіп Папарелла-Парі, Мелані Карестіа, Карін Дюбрей, Філіп Рок, Моріс Рус. Автором композиції Vetiver Essence , що поповнила портфоліо бренду у 2014 році, є французький майстер Емілі Копперман (Бев'єр). Над створенням флакона працював дизайнер Тьєррі де Башмакофф. Місткість темно-сірого кольору з позначеною назвою продукту і емблемою бренду – конем, що став дибки – вінчає металева кришка зі шкіряним елементом. Робота увійшла до вишуканої серії Essence Collection.

Шанувальники називають цей парфумерний твір дуже приємним і надихаючим, вони відзначають його вишукану цитрусово-орієнтальну свіжість, темпераментність прянощів, виразну земляну ноту. Виробник заявляє про композицію, як про теплий деревно-пряний аромат, якому вдалося втілити чоловічу елегантність та стиль. Тим, хто бажає випробувати на собі чарівну магію, інтернет-магазин Лагранд рекомендує купити Vetiver Essence.

Парфумована вода розкривається терпкістю освіжаючого бергамоту, пікантною свіжістю камфорної кардамону, гостротою червоного перцю, що надає мелодії темпераментність. Окрасою композиції є акцент сичуанського перцю. Легкий і холодний, він поєднує в собі відтінки лимона, анісу, солодкувато-деревного мускатного горіха, що робить парфум енергійним, бадьорим. Тематику спецій продовжує у «серці» парфумованої води рожевий перець. Його незвичайні фруктово-деревні мотиви тут поєднуються з благородством кореня ірису, магнетичним флером кави та ветівера. Завершує мелодію мікс смолистих почулі, деревини ліщини, п'янких і жарких карамельно-горіхових бобів тонка.

Купити вишуканий парфум від Ferrari ви завжди можете, зробивши замовлення в інтернет-магазині Lagrande. Ми пропонуємо тільки оригінальні товари за найкращими цінами!