0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Ferrari Noble Fig

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ferrari Noble Fig Туалетна вода
369 грн
Ferrari Noble Fig Туалетна вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Чарівний відпочинок на розкішному курорті, захоплюючі пейзажі, галасливі морські хвилі та сонце, що пестить шкіру, усамітнення і безтурботність... Не інакше - життя вдалося! Саме такому настрою присвячена одна з парфумерних робіт автомобільного концерну Ferrari – туалетна вода Noble Fig . З'явившись у вашому будинку, видання напевно буде користуватися популярністю не тільки у вас, а й у вашої другої половинки, оскільки відноситься до сімейства унісекс-ароматів.

Гармонійна мелодія, що запам'ятовується, створює атмосферу неспішного перебігу часу, показує ваші будні розміреними, наповненими задоволеннями і приємним проведенням часу. Таке буття може дозволити собі далеко не кожен, втім, як купити Noble Fig . Однак, в інтернет-магазині Lagrande можна придбати парфум за максимально прийнятною ціною, повністю впевнений в оригінальності товару.

Виробник аромату – автоконцерн Ferrari – відомий на ринку автомобілебудування із першої половини минулого століття. Автомобіль під власним брендом компанія почала випускати з 1946 року, до цього вона займалася створенням транспортного обладнання та автомобілів марки «Альфа-Ромео». Свій багаторічний досвід, злети та досягнення компанія вирішила увічнити також за допомогою ароматів – багато з них відображають конкретні моделі легендарних авто. Але на парфумерний ринок Феррарі вийшов 1995 року з жіночим ароматом Donna. Дебютне видання для чоловіків, присвячене фірмовому жовтому кольору, презентовано в 1997 році.

Noble Fig випущена в рамках Ferrari Essence Collection, кожен із продуктів якої присвячений певній ноті. У разі ключовим акцентом мелодії став інжир. Дзвінке пахощі його листя можна вловити, насолоджуючись флер туалетної води. Автором твору є Філіп Папарелла-Парі. Парфумер, який народився Півдні Франції, по-справжньому захоплений своєю справою. Його роботи можна знайти в портфоліо торгових марок Hermetica, Noble Royale, Oman Luxury, Faberlic, Brocard, Parfums Quartana, Six Scents Parfums.

Туалетна вода наповнена звучанням оптимістичних нот, які декларують життєрадісність, волелюбність та незалежність тих, хто її обирає. Її початкові акорди поєднують у собі пікантність фруктово-деревних мотивів рожевого перцю, витонченість листя інжиру, насолоду стиглого мандарину. Чуттєвість пудрового ірису та багатогранність солодко-бальзамічної, трав'янисто-гіркої мускатної шавлії відчуваються в «серці» композиції. Завершує її тандем смолисто-терпких почуттів та спокусливого мускусу, анімалістичні нюанси якого не тільки закріплюють парфум, але вносять до нього ноту сексуальності.

Купити вишуканий аромат від Ferrari у Києві та інших містах України можна, оформивши замовлення в інтернет-магазині Lagrande. Мешканці столиці можуть заглянути до нашого шоу-руму, де вся продукція представлена за цінами, аналогічними тим, що вказані на сайті. Відмінний вибір парфумерної та косметичної продукції, декоративна косметика та засоби догляду за волоссям від відомих виробників – все це ви знайдете в асортименті Лагранд!