0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight Парфумована вода
2 508 грн
Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight Парфумована вода (тестер)
75ml
1 969 грн

Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight – Богиня у рожевих пелюстках

 

Як тільки ви вдихнете найніжніший, повітряний аромат Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight , уяві відкриється рожевий сад, посаджений наймолодшими і найчистішими квітами - рожевими трояндами. Їхня краса відтінена білими квітами жасмину та конвалії, огорнута тропічною магією та чуттєвістю мускусу, доповнена пудровими та солодкими, озоновими та свіжими відтінками.

Прекрасний вибір для романтичних весняних та літніх днів, коли вам хочеться насолоджуватися своєю молодістю та красою, втіленою у бутонах троянд. Крапля парфуму – і ви досконалі, наче справжня богиня!

Флакон відрізняється бездоганною формою квіткової пелюстки овальної форми, увінчаною круглою кришечкою – ідеальна прикраса вашої колекції та чудова ідея для подарунка.

Трохи історії

 

Колекція Bvlgari Goldea вперше була представлена у 2015 році, коли вийшов однойменний флагман – чарівний солодкий жіночий аромат білих квітів з ноткою малини недаремно був названий так романтично та багатообіцяюче – «Золота Богиня»! Чарівний квітковий аромат підкорив безліч сердець і отримав продовження у вигляді чудових фланкерів – ви можете бути воістину багатоликою богинею, залежно від настрою та вашого характеру. Зараз у колекції 8 видань, і п'ять із них так чи інакше оспівують пахощі троянд – найромантичніших та найжіночніших у світі кольорів.

Таким чином надихнувся і Альберто Морільяс, знаменитий парфумер, який став автором композиції Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight у 2019 році. Нове видання звучить зовсім інакше, не нагадуючи святкову, вечірню осінньо-зимову класичну версію: це свіжа весняна парфумована вода, наповнена ніжним та жіночним ароматом легких, обмитих росою квітів.

Для оформлення флакона цього разу дизайнерами було обрано найніжніший рожевий відтінок замість розкішного золотого – так було підкреслено трепетну юність та жіночність аромату всередині.

Вся «божественна» колекція Bvlgari Goldea представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight можна безпечно і швидко – на сторінках он-лайн магазину або ж у київському шоу-румі.

 

Ніжне цвітіння троянд.

Ця чарівна квіткова композиція з перших хвилин знайомства пестить вас своїми чарівними квітковими мотивами оксамитових фіалок та романтичного жасмину. Жіночності та емоційності цієї прелюдії додасть нотка солодких тропічних фруктів – папайї.

Ще сильніше враження справляє тема «серця» композиції, де пахнуть прекрасні троянди у всьому пишноті з ніжних пружних бутонів і соковитих, щільних зелених листків і стебел. Витонченість кольорів підкреслює кришталевий нюанс конвалії.

Фінальний акорд захопить вас більш чуттєвими болгарськими трояндами, яскравість яких майстерно підкреслена магнетизмом мускусу та теплою магією амбри.

Якщо вам імпонує така вишукана жіночність, рекомендуємо купити Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight в інтернет-магазині La Grande і насолодитися ніжною Богині!