0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Ex Nihilo Cuir Celeste

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ex Nihilo Cuir Celeste Парфумована вода
Немає у наявності
Ex Nihilo Cuir Celeste Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Нішевий бренд Ex Nihilo був заснований трьома ентузіастами, яких звела разом пристрасть до авангардизму. Вихідці з різних країн, вони робили кар'єру у сферах, далеких від парфумерії, але загальне захоплення допомогло їм створити щось унікальне буквально «з нічого» – саме так перекладається назва бренду з латині. Торгова марка поєднує вільнодумців та бунтарів, які не приймають стереотипність та шаблонність. Такі люди шукають альтернативу продукції масового виробництва, аромати, здатні підкреслити їхню індивідуальність і несхожість на інших, тому і вибирають стильні та яскраві парфуми - такі, як Cuir Celeste . Це шкіряний букет, представлений у вересні 2018 року в рамках колекції Visionnaire . Над його створенням працював Квентін Біш (Quentin Bisch), який прославився своїми творіннями для Thierry Mugler, Etat Libre d'Orange, Yves Saint Laurent, Jean Paul Gaultier, Paco Rabanne та Van Cleef & Arpels. Композиція оригінальна та приваблива, підходить для Нього та для Неї.

Вона є спробою об'єднати парфумерний світ із візуальним мистецтвом, для чого бренд залучив до створення аромату відомого французького фотографа Матьє Сезара (Mathieu Cesar). Талановитий самоучок, він спеціалізується на чорно-білих знімках. Неповторна харизматичність образів, ретельно вибудовані контрасти та незвичайне бачення привернули до нього увагу таких престижних журналів, як French Vogue, Harper's Bazaar, Dazed and Confused, які замовили йому фотосесії з Беллою Хадід, Наталі Портман, Ланою Дель Рей та групою.

Візуальним натхненням для парфумованої води стала улюблена куртка Матьє. Вона була пошита в Парижі, за спеціальним замовленням і існує в єдиному екземплярі. Дизайн виробу нагадує одяг перших авіаторів: високий комір, облягаючий пояс із додатковим ременем та облямовані овчиною манжети. Саме завдяки цьому предмету гардеробу народилася концепція «Небесної шкіри» , що оспівує зв'язок людини та повітряної стихії.

Відкриває чудову композицію яскрава нота чорного перцю, що є нетиповим для цієї марки. Гуляючи і зухвала, вона миттєво наповнює енергією і бадьорить, мотивуючи на підкорення незвіданих горизонтів. Спокусливу динаміку гострої спеції чудово врівноважує соковита зелень гальбануму і п'янка прохолода фіалкового листа. Поривчасті і освіжаючі, вони нагадують про вітер у безкрайньо-синьому небі, тоді як мускусна тілесність амбреттового насіння додає чуттєвості, вдало поєднуючи шкіряно-квіткове серце з благородною деревною базою.

Такий парфум дарує відчуття нескінченного польоту, повного відриву від землі та чистого, незамутненого захоплення. Це адреналін, що вирує в крові, і захоплююча радість, що обпалює, як електричний струм, до кінчиків пальців. Просто неймовірна комбінація, яка сподобається любителям парфумерії складною та незвичайною.

Купити Ex Nihilo Cuir Celeste можна в інтернет-магазині La Grande. Видання упаковане у фірмовий флакон із прозорого скла, поміщений у стильну коробочку на магнітному замку. Це чудове придбання для будь-якої колекції!