0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Armani Si Passione Red Maestro

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani Si Passione Red Maestro Парфумована вода
Немає у наявності
Armani Si Passione Red Maestro Парфумована вода (тестер із кришечкою)
Немає у наявності

Armani Si Passione Red Maestro

 

Модний дім Армані знову запрошує вас сказати «Так» - але не чоловікові, а самій собі: своїм бажанням, мріям, фантазіям… Нова версія пристрасного, чуттєвого Armani Si Passione отримала яскраво-червоний флакон та темпераментну назву Red Maestro . Вона огорне вас магією червоного – цей насичений, пристрасний колір талановито переданий тут фірмовим акцентом чорної смородини у хмаринці надзвичайно чуттєвого мускусу, який прикрашений повними чарівністю нотками ванілі, пудри та м'яких прянощів, жіночними, романтичними квітковими переливами та контрастом повітряних.

Нова версія стане ідеальною прикрасою для осінніх та весняних днів – це найкращий час для найвиграшнішого розкриття такого хвилюючого аромату!

Трохи історії

 

Перед вами ще одне втілення пристрасті у стилі Армані – нове видання в колекції Si , продовження темпераментної та яскравої лінійки Passione , що перекладається як «Пристрасть». Автором усіх цих вражаючих композицій стала неповторна Жюлі Массе.

Парфум створює настрій для задоволення: вам захочеться відповісти згодою на все, що здатне подарувати вам радість. Це не тільки романтичні зустрічі, а й кожна мить, яка робить вас щасливішою: прогулянка в осінньому парку або вдалий шопінг, довгоочікувана поїздка за місто з коханим – або весела зустріч із подругами. Мов умілий музикант, великий Маестро, аромат витягує з жінки зітхання насолоди – подаруйте собі ці емоції і ви!

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – червоний колір цього разу підкреслено переплетеними червоними стрічками, що підсилює враження розкоші та ексклюзивності.

Купити Armani Si Passione Red Maestro в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду.

 

Усі відтінки червоного!

Першими вступають ноти чорної смородини – це відмінний знак лінійки «Сі», її особливість, завдяки якій улюблений багатьма парфуми настільки пізнаваний. Соковита кисло-солодка терпкість цієї стиглої ягоди звучить особливо темпераментно та яскраво завдяки пряному акценту рожевого перцю.

Пристрасть передається сонячними нотами «серця» твору – тепла енергетика цього аромату воістину незрівнянна! Романтичну лінію ніжно і трепетно веде запаморочливий медовий жасмин.

Завершується враження чарівним дуетом магнетично привабливого мускусу та найніжнішої запашної ванілі.

Це прекрасний вибір для жінок, які не бояться опинитися в центрі уваги не лише на побаченні, а й у будь-якій повсякденній ситуації. Свою появу в офісі така дівчина готова перетворити на незабутній перфоманс, зберігши при цьому елегантність: вона сама досконалість! Якщо саме такий образ ви маєте намір створити цього сезону - ідея купити Armani Si Passione Red Maestro в інтернет-магазині La Grande буде просто чудовою – як і думка зробити такий ефектний подарунок своїй коханій!