0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Gianfranco Ferre Blooming Rose

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gianfranco Ferre Blooming Rose Туалетна вода
85 грн
Gianfranco Ferre Blooming Rose Туалетна вода (тестер із кришечкою)
100ml
1 164 грн
Gianfranco Ferre Blooming Rose Набір (туалетна вода 50 мл + лосьйон для тіла 100 мл)
Немає у наявності

Жанфранко Ферре, засновник бренду, народився в Італії, у невеликому містечку Леньяно на півночі країни, 1944 року. Його сім'ю ніщо не пов'язувало з модою. Дід виготовляв велосипеди, тато працював інженером, а сам хлопчик мріяв про роботу фармацевта. Але коли настав час вступати до коледжу, інтереси юнака змінилися, і як майбутню професію він обрав архітектуру. У дизайн його навела випадковість. У вільний від навчання час він майстрував прикраси, які потім продавав у лавці свого друга. Для небагатого студента будь-який заробіток був незайвим. Несподівано аксесуари стали користуватися незвичайною популярністю, попит на них був такий великий, що молодик знову вирішив поміняти спеціалізацію.

Працюючи модельєром у різних компаніях, він часто бував у роз'їздах екзотичними країнами. А в 1978 році познайомився з Франко Маттіолі, який став його діловим партнером і допоміг заснувати власний будинок моди Gianfranco Ferre . Торгова марка стрімко розвивалася, дуже скоро в її колекції з'явився чоловічий та жіночий одяг, взуття та, звичайно, парфумерія.

Чарівна жіноча композиція Blooming Rose вийшла у травні 2019 року. Її автор - Алекс Лі (Alex Lee), талановитий молодий парфумер, який прославився своїми роботами для Emanuel Ungaro, Perfect Sense Mane, Penhaligon's та Salvatore Ferragamo. Як видно з назви, чудовий квітково-фруктовий букет оспівує чарівну красу троянди.

Це справжній ольфакторний вибух, чудовий десерт, прикрашений ніжними пелюстками та солодкими ягодами, від якого неможливо відірватися. Дивовижні ласощі для справжніх гурманів, гідні стати окрасою будь-якої парфумерної колекції! Парфум життєрадісний і світлий, миттєво покращує настрій і тішить кокетливою грою відблисків на шкірі. Солують у ньому запашні та яскраві акорди рожевого масла. Їх насичені і досить щільні переливи чудово розбавляє біле сяйво жасмину та фрезії, захоплюючи свою володарку в запаморочливий вихор емоцій.

Вишукані акценти тропічного помело, соковитої малини та стиглої смородини чудово врівноважують природну насолоду пишних бутонів, роблячи звучання свіжішим і переливчастішим, з чарівними мармеладними відтінками. Ігристі ягоди зачаровують задерикуваним темпераментом, щоб потім неспішно опуститися в затишні обійми деревини світлих порід. П'янка і чудово легка комбінація, з якої створюється стійке відчуття, ніби ви ширяєте на пухнастій хмарі над безкрайніми полями квітучих троянд.

Аромат чудовий у своїй безтурботності та безпосередності. Він моментально налаштовує на позитив і пожвавлює сіру рутину буднів. Сподобається дівчатам життєрадісним і романтичним, які хочуть підкреслити свою жіночність і елегантність, вигідно виділитися на тлі інших. Це ефективний антидепресант, який завжди корисно мати під рукою. Купити Gianfranco Ferre Blooming Rose можна в інтернет-магазині La Grande.