0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Маски для обличчя Transvital

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Класифікація

Країна виробник

Група товару

Transvital Perfecting Radiance Mask Маска, що очищає для сяйва шкіри
Немає у наявності
Transvital Hydro Intensive Mask Маска інтенсивна зволожуюча для обличчя
Немає у наявності
Transvital Clear Purifying Mask Очищувальна маска для шкіри обличчя
Немає у наявності
Transvital Perfecting Anti-Age Collagen Mask Набір колагенових масок для шкіри обличчя, 5 шт.
Немає у наявності
Transvital Perfecting Radiance Mask Омолоджуюча маска для сяйва шкіри обличчя
Немає у наявності
Transvital For Men Anti Jet-Lag Facial Mask Омолоджуюча матуюча антистрес маска для чоловіків
Немає у наявності

Маски для обличчя Transvital

Засновник компанії Transvital Жан Томас все життя був упевнений, що всередині нашого організму є все для самовідновлення та оновлення. Він здобув блискучу освіту в Шанхайському університеті, опанувавши не лише наукові дисципліни, а й вивчивши азіатські традиції косметології. Він вивчав імунні сироватки, що активізують у клітинах процеси регенерації та «клітинну пам'ять», що дозволяє тканинам повертатися в початковий стан – більш здоровий та молодий.

Ось чому Жан Томас завжди говорив про те, що шкіра та волосся здатні відновлюватися при відповідній стимуляції, а швидке в'янення – не фатальна неминучість. Досвід фірми Transvital та його засновника обчислювався десятиліттями, і тому заслуговує на довіру, адже він перевірений не лише численними лабораторними дослідженнями, а й доведений успішним використанням шанувальників косметичної продукції у багатьох країнах світу.

Маски для обличчя Transvital – справді чудове перетворення!

Маски – один із пріоритетних напрямків роботи Transvital , адже це висококонцентровані продукти з максимально ефективною дією, яка помітна зазвичай відразу після першого ж досвіду використання. Особливо відома антивікова лінія косметики даного бренду Transvital Anti-Age, у складі якої – кілька унікальних масок, що ніби повертають час назад.

Вартість цієї продукції висока, але виправдовує кожен цент, вкладений у неї - хоча молодість не купити за гроші, але ексклюзивної доглядової косметики Transvital , мабуть, суттєво вдалося спростувати це твердження. Маски протидіють процесам в'янення шкіри, активізують усі вітальні ресурси організму та вражають своїми результатами. Шкіра буквально невпізнанна після застосування цих засобів, що регенерують, вона виглядає оновленою, неймовірно доглянутою і просто сяючою!

Ім'я Transvital на упаковці стало символом дива, своєрідної «машини часу», від якої чекають кардинального перетворення – і справді його одержують! Хірургічні процедури в галузі косметології так чи інакше обходяться набагато дорожче, а от Transvital вдалося досягти цілком порівнянних результатів щадними та надзвичайно комфортними методами інтенсивного професійного впливу на шкіру.

Помолодшати, ніби в казці!

 

Маски для обличчя Transvital працюють напрочуд ефективно. Щоб підібрати для себе ідеальний варіант, познайомтеся з описами найбільш відомих у світі продуктів цього бренду, дієвість яких була доведена не тільки на батьківщині компанії, у Швейцарії, але й у всіх країнах світу, де цю продукцію із задоволенням купують найвибагливіші жінки, які високо цінують свою красу:

- маска, що очищає для сяйва шкіри – антивікова відновлююча, що вирівнює шкірний рельєф;

- маска омолоджуюча для сяйва шкіри обличчя – високоефективний догляд за шкірою, що в'яне, для розгладження зморшок і поліпшення кольору обличчя;

- набір з 5 колагенових масок, що розгладжують зморшки, що зміцнюють тканини, з моментальним ліфтинг-ефектом;

- Інтенсивна зволожуюча маска для омолодження, пом'якшення та збільшення еластичності шкіри;

- маска, що очищає, з ефектом матування, що позбавляє від жирного блиску і чорних крапок;

- омолоджуюча матуюча антистрес-маска для чоловіків, що розгладжує зморшки і бореться з наслідками порушення біоритмів.

 

Аналогів цієї продукції у світі не існує, і якщо ви захочете дізнатися про неї детальніше – зв'яжіться з нашими консультантами! А служба доставки, у свою чергу, також подбає про ваш максимальний комфорт, доставивши замовлення кур'єром у будь-яке зручне для вас місце в межах України.