0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lm Parfums Vol D'Hirondelle

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

LM Parfums Vol D'Hirondelle Парфумована вода
100ml
4 042 грн
LM Parfums Vol D'Hirondelle Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

LM Parfums Vol D'Hirondelle – аромат, який створює настрій!

Сонячні літні дні пролітають швидко, йдуть у невідомі дали. Фотографії в смартфоні навіюють меланхолійний настрій, а спогади про безтурботний відпочинок на морі, походи в гори, подорожі та знайомства йдуть у минуле. Пожвавити їх допомагає свіжий і бешкетний, іскристий і легкий аромат Vol D'Hirondelle.

Він зачаровує багатогранними переливами, одухотворює, наповнює позитивом, бадьорить та зігріває. Його яскраві, соковиті акорди закликають не відступати перед неприємностями та рухатися до бажаної мети, вони вишукано відтіняють шарм своїх героїв.

Унісексова композиція створена для успішних, ініціативних, винахідливих людей. На жіночій і чоловічій шкірі вона розкривається по-різному: приваблює фруктову насолоду, спокушає мускусними тонами, обдаровує трав'яною свіжістю, сяє пустотливими пряними нотками.

Ароматичний букет чудово поєднується з романтичним, спортивним і діловим стилем, а носити його можна у будь-яку пору року та доби, використовувати як у особливих, урочистих випадках, так і у будні дні.

 

Історія аромату

У 2011 році на ринку нішевої парфумерії з'явився новий гравець, який заявив про себе голосно і сміливо. Ним став бренд LM Parfums , заснований Лораном Маццоне. Креативний директор компанії представив на суд поціновувачів колекцію Eaux de Parfums. Act. I. Нові видання були прихильно зустрінуті парфумерними естетами, адже кожне з них наділене унікальним звучанням, яке передає настрій дизайнера та створює дивовижну ауру.

Через рік у лінійці з'явилася п'ята серія Vol D'Hirondelle . Композиція, назва якої перекладається як «Політ ластівки», передає емоції Маццоне, викликані однойменною картиною італійського художника-футуриста Джакомо Балла. Сміливі та зухвалі, швидкі та спритні птахи кружляють за вікном, немов виконують задерикуватий танець, передвіщаючи бурю та дощ, які очищають душі та тіла. У світовій культурі ластівки символізують пристрасть до життя, оновлення природи, а також вважаються вісниками добра.

Флакон та упаковка виконані з переважанням чорного кольору. Його Лоран Маццоне любить більше за витончену розкіш і таємничість.

 

Композиція для тих, кого важко здивувати!

Букет, складений креативним директором бренду Лораном Маццоне, вийшов нетривіальним, інтригуючим, шлейфовим. Початок композиції цитрусовий, гострий, наче меч, що розсікає повітря. Ноти крижаного лимона, терпкого бергамоту та гіркої артемізії переплітаються із соковитими зеленими, пряними, солодкими, квітковими відтінками мандарину, парагвайського петітгрейну та рожевого дерева, налаштовують на оптимістичний лад.

«Серце» вабить насолодою бархатистої троянди і важкого жасмину. Вкраплення спецій надають мелодії пікантності, а нотки апельсинового дерева роблять її м'якшою та ніжнішою. Мінливий мускус разом із димним, шоколадним ветивером формує елегантний, привабливий шлейф, здатний надовго закрутити голову.

Купити LM Parfums Vol D'Hirondelle в концентрації EDP можна в інтернет-магазині Lagrande.