0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lm Parfums Radikal Lotus

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

6 069 грн
LM Parfums Radikal Lotus Духи (тестер)
Немає у наявності

LM Parfums Radikal Lotus: азіатська томність та французька елегантність

Екзотичні та небезпечні, сліпуче красиві, строгі та важкі, вони не прагнуть стати душею компанії, але мимоволі опиняються в центрі уваги, викликаючи непідробний інтерес своїм оригінальним складом розуму, незатертими фразами, елегантними манерами. Такими є володарі аромату Radikal Lotus!

Це чоловіки та жінки, які високо цінують свою та чужу свободу, зберігають оптимізм і не втрачають надії навіть у складні часи.

Квіткова композиція бренду LM Parfums захоплює м'якими та ненав'язливими нотками. Вона викликає асоціації з прохолодною осінньою чи весняною погодою, коли хочеться вийти на вулицю та підставити обличчя вітру, вдихнути свіжого повітря так глибоко, щоб закрутилася голова, та насолоджуватися життям.

 

Історія аромату

Французький будинок Laurent Mazzone вперше заявив про себе як бренд нішевої парфумерії у 2011 році. Перша колекція викликала ажіотаж на ринку, і парфумерні блогери писали про те, що ці твори гідні продаватися у найпрестижніших бутіках.

На черговий щабель слави LM Parfums піднявся навесні 2018 року. Тоді на ювілейній 10-ій виставці Esxence, яка щорічно проходить у Мілані, Лоран Маццоне представив колекцію Radikal, що складається з трьох унісексових композицій: Lotus , Iris та Water Lily.

Основою лінійки стала ідея про квіткові букети, що відображають гаму людських емоцій. Серія, присвячена лотосу, оповідає про кохання, що переходить в екстаз, про добровільне поклоніння ідеалам краси. На Сході цю квітку називають подарунком богині Лакшмі, символом вічного життя та чистоти.

Фантазійну історію вигадали дві креативні людини: сам засновник бренду та шведський композитор, продюсер і вокаліст гурту Vacuum Маттіас Ліндблум.

Представляючи новинку, Лоран Маццоне сказав, що вони вклали в неї всю душу, робили як для себе, а не заради грошей, тому парфуми вийшли напрочуд чистими, чуттєвими та небанальними.

 

Еліксир пізнання пристрасті

Прямо зі старту, без прелюдій та передмов мелодія вривається у свідомість сміливими, терпкими акордами гуави та фрезії. Розкішні тони пряного шафрану захоплюють подих, викликають яскраві емоції.

З «серця» композиції піднімається густий квітковий серпанок і занурює у стан блаженства. Насичена переливами медової троянди, важкого жасмину і солодкого, трохи терпкого з ніжним коричневим нюансом лотоса, вона захоплює нюх, дурманить почуття, пробуджує пристрасні мрії.

У базі під акомпанемент чорної амбри звучать солодка ваніль та гіркі пачулі. Довгий, ненав'язливий, витончено доповнений вершковими вкрапленнями шлейф обволікає своїх власників теплом, кличе у романтичну подорож, обіцяючи неземну насолоду.

Якщо такий характер парфуму співзвучний вашому сприйняттю життя, купити LM Parfums Radikal Lotus можна в інтернет-магазині Lagrande.