0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Lm Parfums O Des Soupirs

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

LM Parfums O des Soupirs Парфумована вода
Немає у наявності
LM Parfums O des Soupirs Парфумована вода (тестер із кришечкою)
Немає у наявності

LM Parfums O des Soupirs - таємниця пристрасті

Загадковий і прекрасний аромат... Він надихає і спокушає, хвилює і захоплює, переливається і пестить витонченими бархатистими тонами. У його чуттєвих глибинах прихована таємниця, яку ще нікому не вдалося розгадати остаточно.

Композиція O des Soupirs звучить привабливо і неоднозначно, натякаючи, що вона не для масового вживання, а адресована поціновувачам вишуканих, ексклюзивних парфумерних видань.

Її володарі — сміливі й наполегливі, пристрасні та ніжні чоловіки та жінки, які люблять себе такими, як вони є, і не намагаються змінювати свої звички та смаки на користь чужої думки. Одні з них вважають за краще жити в місті, милуючись кам'яними висотками і чуючи в гулі машин чудову музику. Інші не мислять себе без тиші, безмежного неба над головою, тихого подиху вітру, що п'янить квітковим пахощами. Але так чи інакше, їхня спільна стихія — ніч, повна загадок та натяків…

Носити цей розкішний аксесуар найкраще за прохолодної погоди, використовуючи для вечірніх виходів, щоб продемонструвати завершеність неординарного та витонченого образу.

 

Історія аромату

Засновник нішевого бренду LM Parfums Лоран Маццоне захопився ароматами з дитинства. Ставши дорослим, він дійшов висновку, що парфумерні композиції люди вибирають не для того, щоб доповнити своє вбрання або урізноманітнити стиль. Запашні аксесуари дають можливість висловлювати складний, неоднозначний внутрішній світ своїх господарів, їхні почуття та емоції.

Тож перша колекція Eaux de Parfums. Act. I, з якою Маццоне дебютував на ринку в 2011 році, була представлена як фантазійна розповідь про силу та красу людської чуттєвості, здатної творити справжні дива.

Крім Patchouli Boheme, Ambre Muscadin та Noir Gabardine до лінійки увійшла повна таємниця серія O des Soupirs. Місце дії невідоме: галасливе місто, морський пляж, гори, покинутий парк із тінистим ставком – цей аромат органічно відчувається скрізь. Головний герой — творча особистість, і новинка навіює спогади про його долю: про щось втрачене, але не забуте.

Квіткову композицію склала учениця Едмонда Рудницького, французький парфумер Монаді Оріо. Вона називає себе композитором ароматів, який збирає природні запахи у цілісну мелодію. Це була одна з її останніх робіт – у грудні 2011 року Мона померла.

 

Чарівна глибина мелодії

Звучання парфуму постійно змінюється, переливається акватичними, гіркими, солодкими, пудровими нюансами. Старт свіжий, яскравий, наполегливий. У верхніх нотах чути зухвалі тони глоду та іскристі акорди гіацинту. А над їхніми переливами пахне королівська троянда, навіваючи думки про насолоду та блаженство. Мотив свіжості продовжують колючі нотки африканського апельсинового кольору, пом'якшені ніжними нюансами водяної лілії. А розкішний півонія п'янить солодкі флюїди, які струмують з глибин важкого «серця» твору. Шлейф обдаровує пряними, молочними, мигдальними акцентами бальзамічного геліотропу та приємно зігріває теплом мускусу.

Придбати LM Parfums O des Soupirs можна в Україні, оформивши замовлення на сайті Lagrande.