0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Lm Parfums Malefic Tattoo

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

6 797 грн
LM Parfums Malefic Tattoo Духи (тестер)
Немає у наявності

LM Parfums Malefic Tattoo - Чарівне перетворення

 

Існують аромати, які ніби живуть реальним життям – змінюються, грають на шкірі, взаємодіють зі своїм володарем, підкреслюючи різні грані його натури залежно від настрою та ситуації… Саме такий Malefic Tattoo від елітарного французького бренду LM Parfums . Він переливається відтінками, заворожує своєю грою - справжній парфум для інтелектуалів, повний загадок, що інтригують, і таємниць з магнетичним тяжінням, який можна так захоплююче розгадувати! Складний, неординарний аромат підійде таким же непростим особистостям: темпераментним чоловікам та жінкам з багатоплановими характерами, життя яких – немов сюжет захоплюючого фільму!

Цей надзвичайно стійкий парфум з чудовим шлейфом огорне вас нотами амбри та теплих прянощів, дерева та бальзамічних смол, уда та мускусу – розкішний вибір для осінньо-зимового сезону, вечора якого ви проведете у вирі незабутніх свят, побачень та друж!

Трохи історії

 

Автор бренду Лоран Маццоне присвятив свій твір культовому фільму «Дівчина з татуюванням дракона» - психологічному детективу-драмі, що вийшов у 2009 році. Під враженням від цього сюжету в кіномистецтві, дизайнер нішевих ароматів створив своє втілення – у парфумах з інтригуючою та багатозначною назвою «Небезпечне татуювання», які він представив у 2015 році як частину своєї чудової колекції Silver Label.

Твір покликаний створювати чоловікам і жінкам, які обирають його, імідж людей харизматичних та неординарних – яскравих особистостей, забути яких неможливо – як неможливо і не піддатися на їхню провокацію до ближчого знайомства!

Заслуговує на компліменти і фірмовий стиль флаконів з дорогого темного скла, поміщених у оксамитові коробки - це шикарний подарунок навіть людині, у якої, здавалося б, є все!

Придбати LM Parfums Malefic Tattoo в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише оригінальна парфумерія цього престижного нішевого бренду з Франції, заснованого дизайнером Лораном Маццоне у 2011 році, але швидко піднесеного на парфумерний Олімп завдяки концептуальним та якісним творам у стильній дорогій упаковці.

 

Сила природного магнетизму

Твір підкорить вас темпераментним пряним вступом, де солює нота дорогоцінного ароматного шафрану в обрамленні гарячого перцю і манливої кориці. Спеції оригінально аранжовані з мускусною квіткою лабдануму і оповиті димно-бальзамічним маревом ладану.

Головну партію в композиції виконує вдове дерево – його акцент глибокий і потужний, що поєднує у собі шкіряні та пряні, солодкі та димні відтінки. Шикарний уд доповнений теплою, чуттєвою амброю, що ще більше посилює враження від аромату.

Завершується парфум красивим деревним дуетом вершкового сандалу та теплого кашемірового дерева в обрамленні східних мотивів лабдануму та почули, бальзамічних нюансів смоли стираксу та чуттєвого акценту мускусу.

Вам, безумовно, варто купити LM Parfums Malefic Tattoo в інтернет-магазині La Grande, якщо вам імпонують неординарні аромати, які будуть стати вашим характером.