0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lm Parfums Hard Leather

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

LM Parfums Hard Leather Парфумована вода
3 788 грн

LM Parfums Hard Leather - Шарм істинного чоловіка!

 

Французький бренд елітної парфумерії LM Parfums створив справжній скарб для шанувальників шкіряного спрямування у світі ароматів – чудовий парфум Hard Leather . Це мужній, але не брутальний, а надзвичайно харизматичний аромат, який огорне свого володаря аурою деревних та амбрових, вудових та медових, пудрових та тварин, пряних та ромових акордів. Всі вони зливаються в мелодію, що передає живе тепло надзвичайно привабливого характеру, в якому є сила, і ніжність, шляхетність і сексуальність, респектабельність і зухвалість – причому все це в приголомшливій гармонії!

Такий парфум призначений для справжніх поціновувачів високого ольфакторного мистецтва, здатних перейнятися красою та потужністю цього аромату, його багатогранною палітрою та яскравою індивідуальністю. Він стане шикарним доповненням до вечірнього респектабельного образу, який незамінний на побаченнях та «зустрічах без краватки», доречний у дорогих офісах та у фешенебельних ресторанах чи готелях.

Трохи історії

 

Це видання стало одним із шедеврів парфумерного будинку Лорана Маццоне, воно принесло йому славу і визнання як парфумеру, здатному створювати бестселери, гідні прикрашати колекції найвибагливіших і найдосвідченіших поціновувачів.

Потужна, фундаментальна робота пана Маццоне відрізняється чудовою стійкістю та красивим шлейфом завдяки формату максимальної концентрації – Extrait de Parfum. Твір у 2014 році став частиною елітарної колекції Silver Label та поміщений у флакон із дорогого темного скла з чорними абстрактними візерунками.

Купити LM Parfums Hard Leather в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція французького бренду, історія якого розпочалася у 2011 році. Зараз його ім'я є частиною світу парфумерної еліти – особливо цінних та ексклюзивних нішевих ароматів.

 

Тварина тяжіння – чи харизматична чарівність?

Парфум неймовірно хороший, його висока якість і талант майстра відчуваються з перших же секунд, як тільки вас огортають ноти дорогої, теплої шкіри і рома, що п'янить - це поєднання здатне звести з розуму!

Далі композиція стає ще прекраснішою – це вступають солодкі тони густого запашного меду, обсипані пудрою оксамитових ірисів. Цей «акорд серця» цілком присвячений чуттєвості та ніжності, якій завжди є місце навіть під маскою суворої та неприступної мужності.

База зачаровує багатогранністю деревної палітри: шкіряно-пряні, солодкувато-смолисті тони домінуючого вудового дерева доповнені вершковими аспектами сандала, смолистими нюансами кедра, а бальзамічні переливи стираксу та олібануму огорнуті тут чудово.

Вам, безумовно, варто купити LM Parfums Hard Leather в інтернет-магазині La Grande, якщо ви є шанувальником справжньої мужності, або шукаєте вражаючий подарунок гідному чоловікові, який стане по-справжньому незабутнім.