0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Lm Parfums Black Oud Lm Parfums

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Немає у наявності
LM Parfums Black Oud Духи (тестер)
Немає у наявності
LM Parfums Black Oud Набір (духи 3 флакони по 15 мл)
Немає у наявності

LM Parfums Black Oud – дорогоцінний уд для короля

 

Black Oud від французького парфумерного будинку LM Parfums створює враження східної казки – чарівно красивою, з безліччю хитросплетінь сюжету та прекрасними спогадами у фіналі. Незважаючи на строгу, майже готальну назву, «Чорний Уд» аж ніяк не брутальний – це насичений, дуже стійкий і шлейфовий аромат, що наповнює простір навколо теплою магією амбри та солодко-димними тонами вудового дерева, з тваринною мускусною базою, з найприємнішими. , з бальзамічними та шкіряними переливами.

Важко знайти більш мужній, і в той же час повний нуарної чарівності аромат – це шарм справжнього джентльмена з незвичайною долею, яскравий темперамент і харизма якого ефектно прикрашені гарними манерами і вишуканим смаком. Вдихаючи цей розкішний запах, ви починаєте розуміти, чому уд вважається на Сході королівським ароматом, а смола цього дерева є одним із найдорожчих на землі парфумерних інгредієнтів.

Історія аромату

 

«Чорний уд» відкрив надзвичайно ефектну колекцію Black Label у 2012 році та став одним із видань, які зробили ім'я цієї марки. Над ароматом працював креативний директор та творець бренду Лоран Маццоне. Заснований ним у 2011 році парфумерний будинок, який розпочинав свою діяльність з виготовлення аромасвічів, дуже швидко завоював позиції одного з найпрестижніших та вражаючих виробників у світі нішевих ароматів. І це не дивно: якісні парфуми, розкішний hi-tech дизайн, найкращі майстри-парфумери, які були залучені до співпраці – J?r?me Epinette та Richard Ibanez – все це безперечні фактори успіху!

Флакони з дорогого темного скла поміщені в шикарні коробки, декоровані чорним оксамитом - чудове рішення для подарунка навіть тим, хто вже має все, що тільки можна побажати в цьому світі.

Придбати LM Parfums Black Oud в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де зібрано лише оригінальну продукцію цього престижного нішевого бренду та інших світових виробників – як елітарного, так і люксового сегментів б'юті-ринку.

 

Нуарна насолода

Перше враження про аромат складає магічний, загадковий акцент димно-бальзамічного ладану, змішаного з міксом східних спецій, де солують мускатний горіх і зіра (кумін) - пряні, теплі, запашні ноти, що зігрівають і дають позитивну енергетику.

Головна тема вудового дерева з його незрівнянними солодко-димними, пряними, шкіряними тонами оздоблена мускусним чуттєвим нюансом лабдануму з його класичним східним колоритом.

Завершується звучання потужної тваринної базою, де кастореум, цибетин і амбра зводять з розуму лише на рівні підсвідомості. Шляхетна дерев'яна підкладка із смолистого кедра і вершково-кремового сандалового дерева оповиті хвилюючою, манливою ваніллю – це просто насолода!

Якщо вам до душі красиві та ефектні орієнтальні аромати з вираженою харизмою, гідні вашого темпераменту – ідея купити LM Parfums Black Oud в інтернет-магазині La Grande буде просто чудовою.