0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Lm Parfums Army of Lovers

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Немає у наявності
LM Parfums Army of Lovers Духи (тестер)
Немає у наявності

LM Parfums Army of Lovers – кохай і насолоджуйся !

 

Усі, хто пам'ятає феєричну групу Army of Lovers , яка гриміла в 90-х роках минулого століття, гідно оцінять яскравість, сексуальність і натиск аромату, названого на честь «Армії Коханців» нішевим парфумерним брендом LM Parfums . Композиція вражає ефектними переливами дерев'яних і мускусних, рожевих і пудрових, пряних і амбрових, чутливих і квіткових, землістих і мохистих акордів - це просто приголомшлива мелодія, яка зробить вас центром уваги скрізь, де б ви не з'явилися.

Це парфум для незабутніх вечорів, блискуча прикраса осінньо-зимового сезону, який ви проведете в його компанії просто шикарно.

Історія аромату

 

Творець бренду Лоран Маццоне присвятив цей твір культовому шведському поп-гурту «Army Of Lovers», шанувальником якого завжди був, а також його лідеру Олександру Барду. Їхні хіти Crucified, Obsession, La plage de Saint Tropez та Sexual Revolution не втрачають актуальності та цікаві публіці досі. Пристрасть, екстравагантність, навмисна сексуальність і харизма – ось головні риси як аромату, і тих, хто надихнув парфумера з його створення. Та й сам Лоран Маццоне близький за духом саме до такого характеру: італієць за походженням, уродженець Французького півдня, він завжди був амбітним, яскравим і талановитим, наполегливо домагаючись поставленої мети і голосно заявляючи про себе – ось чому парфум чудово відображає особистість та його творця.

Символом парфуму стала троянда – квітка кохання та пристрасті, - саме вона зображена на флаконі, вміщеному в розкішну коробку з чорного оксамиту. Таке видання буде чудовою прикрасою будь-якої колекції шанувальників східних ароматів!

Купити LM Parfums Army of Lovers в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція французького бренду, заснованого в 2011 році і успіху, що швидко досяг на ринку нішевих ароматів. Видання 2014 року «Армія коханців» входить до колекції Silver Label, складеної з п'яти чуттєвих парфумів для чоловіків та жінок, з яких розпочиналася творчість цього парфумерного будинку.

 

Все, що вам потрібно – лише кохання!

Композиція виразно та чуттєво стартує акордом троянд – саме вони стали головною темою парфуму. Королева квітів звучить тут справді чудово – нота чудово аранжована з ніжним пудровим оксамитом фіалок та контрастним пряним дуетом східних спецій із солюючим нюансом запашного коріандру. Ці ноти звучать зухвало і драйвово, отримуючи яскраве орієнтальне продовження у «серці» твору, де панують пряні чуттєві пачулі, огортаюче, тепле кашемірове дерево, ефектний дубовий мох і кремово-вершковий сандал.

Завершують цю мелодію спокуси сексуальні ноти мускусу і амбри, доповнені розкішною насолодою густого меду.

Якщо вам необхідно справити справді незабутнє враження - немає ідеї краще, ніж купити LM Parfums Army of Lovers в інтернет-магазині La Grande!