0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lm Parfums Ambre Muscadin

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

LM Parfums Ambre Muscadin Парфумована вода
100ml
3 788 грн
LM Parfums Ambre Muscadin Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

LM Parfums Ambre Muscadin - Орієнтальний шарм Парижа

 

Нішевий парфумерний будинок LM Parfums представляє чудову фантазію про людську чуттєвість, про красу і гармонію - Ambre Muscadin . Це – розкішний східний парфум для чоловіків і жінок, що зачаровує глибиною та багатством своїх амбрових та пудрових, ванільних та мускусних, деревних та солодко-медових, бархатисто-фіалкових, теплих пряних та тварин акордів.

Ім'я цього парфуму - розкіш, він запаморочливо і владно гарний, він захоплює увагу потужно і яскраво, і не відпускає цілодобово безперервно, заповнюючи собою весь простір і змушуючи думати лише про свою красу.

Якщо масштаб вашої особистості такий самий – ризикніть приручити цю силу, і вона зробить вас господарем чи господаркою будь-якого становища!

Історія аромату

 

Автором твору стала чудова, надзвичайно талановита Мона ді Оріо (Mona di Orio) – парфумер, що створила власну марку складної, елітарної нішевої парфумерії, а також співпрацювала з такими ж за класом брендами Європи.

Для Лоренцо Маццоне у 2011 році Мона створила цей безперечний шедевр, який захоплює стійкістю, шлейфовістю, багатогранністю композиції, ім'я якої – Втілена Чуттєвість.

Парфум був названий на честь французького слова "мюскадін" - щілину, модник, що душиться мускусом. На часи Директорії в кінці 18 століття припав пік цієї моди, а в наші дні значення цього слова стало ширшим – це і сорт вина, і шоколадний горіх – так чи інакше, це символ задоволень, які здатні подарувати нам життя.

Вражає і дизайн флаконів: дорого-темне скло плавних форм, розкішна чорна оксамитова коробка – це справжня прикраса будь-якої колекції, справжній королівський вінець!

Купити LM Parfums Ambre Muscadin в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду Лоренцо Маццоне, який був заснований у Франції нещодавно, у 2011 році, але вже міцно завоював п'єдестал слави серед нішевої парфумерії Європи.

 

Притягнення Сходу французькою

Композиція входить до прем'єрної колекції цього парфумерного будинку - White Label. Вона об'єднує найвідоміші твори бренду, що зробили йому ім'я – Noir Gabardine, O des Soupirs, Patchouly Boh?me, Vol d'Hirondelle, Ambre Boh?me.

Перші акорди твори інтригують оксамитовим дотиком фіалкових пелюсток, димно-шоколадних переливів ветівера на благородній підкладці зі смолистого кедра вірджинського.

«Серце» парфуму солодке і принадне – ароматний білий мед золотим бурштиновим потоком розтікається у повітрі навколо вас, обсипаний чарівними іскорками ванілі.

Завершує звучання «Амбра Мюскардин» - немов подвійний еліксир чуттєвості, адже в ній звучать одразу два найпотужніші природні афродизіаки – тепла, розкішна амбра і найніжніший, але нескінченно сексуальний білий мускус, здатний притягувати до себе з непереборною силою. Особливу чарівність фіналу надає солодко-смолястий нюанс бензоїну.

Їли ви віддаєте перевагу східним ароматам, але хотіли б, щоб ця розкіш була французькою елегантною - вам, безумовно, варто купити LM Parfums Ambre Muscadin в інтернет-магазині La Grande!