0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Linari Mare Pacifico

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Linari Mare Pacifico Парфумована вода
193 грн
Linari Mare Pacifico Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Парфумерія Linari Mare Pacifico

Ностальгувати по літній спеці або збирати валізу в чергову поїздку, на яку ви так довго чекали... Розписувати плани на кожен місяць наступного літа, підбирати нові легкі look'и або вдаватися до безтурботності відпустки... Все це так приємно робити в компанії парфумерного творіння від Linari – аромату Mare Pacifico ! Його пахощі є еталонними для рішучої та харизматичної людини. Його ароматні обійми – сильні, впевнені – схильні до того, щоб вдаватися до думок, почуватися розслабленим, захищеним від мирських негараздів.

Аромати для настрою та завершення образу

Спочатку німецький парфумерний будинок Linari займався випуском парфумерії для дому. Атмосферні запахи, тонкі та хвилюючі, відрізняються високою якістю та доречні у приміщеннях будь-якого призначення та стилю оформлення. Такому флакону знаходиться місце і в строгому офісі, розташованому в нетрях ділової частини міста, і в затишній квартирі з любов'ю. Пахощі, що доноситься з нього, налаштовує на ефективну роботу і допомагає сконцентруватися або розслабляє і дозволяє відпочити від справ, що накопичилися. Піднімаючи настрій, він створює комфортну атмосферу для перебування у кімнаті чи кабінеті.

Пізніше асортименти продукції розширився за рахунок нішевих парфумів, які компанія випускає відносно недавно. Цей важливий у її житті етап розпочався у 2008 році. Над творами бренду працюють три парфуми: Ігон Волкерс, Моріс Русель та Марк Бакстон. Парфумерія торгової марки відрізняється неповторною пахощами, а також виділяється за рахунок багатого оформлення.

Замість поїздки до моря

Щоб опинитися поблизу цієї водної стихії, відчути шкірою силу та свіжість її дихання, достатньо купити Mare Pacifico . У елегантний флакон майстер Марк Бакстон помістив міць безкрайнього моря, подарував можливість власникам аромату насолоджуватися чистим і прозорим повітрям, зухвалим вітром, що тріпить волосся. У цьому парфумі його шанувальники знаходять морську прохолоду, відчувають свіжість солонуватого бризу і насолоджуються унікальними запахами, властивими лише мальовничим прибережним куточкам.

Початкові мотиви композиції поєднують у собі яскраві та динамічні акценти лимона, димно-зелені нюанси мате, освіжаюче-хвойний флер благородного кипарису та вишуканий зелений акорд березового листя. "Серце" Mare Pacifico демонструє харизматичність аромату, насичуючи його мелодію озонової чистотою калону, запахом морських водоростей, ніжністю турецької троянди, солонуватими морськими відлуннями. Завершують композицію чари амброво-мускусних нот, що спокушають, пряні пачулі, чуттєвий сандал і унікальна молекула кефаліс, що вносить в композицію анімалістичний нюанс, що посилює флер інших компонентів.

Придбати вишуканий парфум від Linari ви можете, зробивши замовлення в Lagrande. Наш інтернет-магазин пропонує чудові ціни на нішеву продукцію цього німецького виробника!