0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Hugo Boss Hugo Reversed

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hugo Boss Hugo Reversed Туалетна вода
72 грн
Hugo Boss Hugo Reversed Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Hugo Boss Hugo Reversed – йди проти течії!

 

Відомий німецький модний дім Hugo Boss представляє новинку фужерного напрямку Hugo Reversed , яка підкорить вас своїми досконалими цитрусовими, свіжо-пряними, дерев'яними та землистими відтінками – символами справжньої мужності, енергії, зухвалості та харизми.

Це відмінний вибір для офісних буднів весняно-літнього сезону - освіжаючий запах, який буде до того ж чудовий і після роботи або в активний, насичений подіями вихідний: він складе вам репутацію амбітного чоловіка, який дуже привабливий і дуже цікавить жінок!

Історія аромату

 

Колекція «Хьюго», започаткована однойменним дебютним парфумом цього бренду в 1995 році, продовжує залишатися однією з найпопулярніших ліній цього бренду, поряд зі знаменитою Boss Bottled.

Новинка з Hugo Collection вийшла в 2018 році і отримала назву Reversed , що означає «зворотний, перевернутий» - і концепцію композиції чудово втілили дизайнери марки, надавши традиційному флакону-флязі вигляд дзеркального відображення звичного нам образу – літери зображені як у дзеркалі, а саме виконано чорним по білому, попри традиційне оформлення.

Відмінності у звучанні також суттєві: якщо флагманська версія переливалася великою кількістю відтінків, включаючи квіткові та фруктові, то новий варіант лаконічний, свіжий, чистий та позбавлений усіляких надмірностей – дуже сучасний та урбаністичний весняно-літній парфум.

Купити Hugo Boss Hugo Reversed в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми пропонуємо вам винятково оригінальні твори елітарного німецького бренду, що задає тон світовій чоловічій моді вже багато десятиліть поспіль.

 

Світ навпаки!

Парфум змінить ваші уявлення про те, якою має бути сучасна чоловіча туалетна вода. Замість трендових солодкуватих переливів – яскравий, пронизливий та дуже сексуальний екземпляр, який сподобається всім, хто звик перемагати у будь-яких ситуаціях – від бізнесу до особистого життя!

Старт цієї туалетної води соковитий свіжий, динамічний і зухвалий: він чудово тонізує іскристим цитрусовим акордом, складеним із гіркого грейпфрута та терпкого калабрійського бергамота.

Центральною темою твору став розмарин – вас, напевно, зацікавить його солодкувато-камфорний, з пікантною гостринкою хвойний аромат. Вважається, що він дарує здоров'я і навіть гальмує процеси старіння, а також благотворно позначається на чоловічій потенції – недарма ж цей ароматний чагарник, яким поросли береги Середземномор'я в Іспанії та Франції, Греції та Італії, у давнину був присвячений богині кохання та краси Афроді.

Завершить враження базова нота таітянського ветівера – дивовижної трави, що поєднала в собі деревні, димні та гірко-шоколадні відтінки.

Вам, безумовно, варто купити Hugo Boss в інтернет-магазині La Grande, якщо вам хочеться не банального звучання «як у всіх», а задоволення власних уявлень про свіжість у літній сезон.