0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Christian Dior Miss Dior Eau de Toilette 2019

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Немає у наявності
Christian Dior Miss Dior Eau de Toilette 2019 Туалетна вода флакон-ролер (тестер)
Немає у наявності
Christian Dior Miss Dior Eau de Toilette 2019 Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Christian Dior Miss Dior Eau de Toilette 2019 Туалетна вода флакон-ролер
Немає у наявності

Для Крістіана Діора парфумерія завжди була невід'ємною частиною образу. Він не представляв свої вбрання без чудового аромату, що супроводжував їх, тому практично до кожної представленої колекції одягу випускав окремий парфум. Miss Dior стала найпершою композицією, розробленою модним брендом. Саме вона супроводжувала показ культової лінійки New Look, що стала в 1947, і навіть через більш ніж 70 років залишається незмінним лідером продажів торгової марки, обзавівшись безліччю фланкерів і варіацій.

Туалетну воду 2019 видання створив Франсуа Демаші (Francois Demachy). Дана версія відрізняється більш ніжним і делікатним звучанням - вона подібна до освіжаючого вихору з коралових, кремових і червоних пелюстків, що лягають на шкіру найтоншим флером і оточують свою володарку граційною і м'яко мерехтливою серпанком. Просто запаморочливе поєднання, до якого неможливо залишитися байдужим!

Будинок моди Christian Dior особливо ретельно ставиться до вибору сировини. Для цієї композиції був використаний спеціальний сорт троянд - граський. Його відрізняє особливо пишне цвітіння та чудово-солодкий, з мармеладними півтонами запах. Рослини вирощуються ексклюзивними партнерами бренду на полях у Грасі. Збираються вручну, за традиційною технологією і лише один місяць на рік, у травні, щоб повною мірою зберегти і передати п'янке пахощі чудової квітки. Така копітка робота, а також віртуозно побудована формула, коли сяюча краса троянд посилена скромною свіжістю польових рослин, забезпечує просто приголомшливий результат.

Щоб обрамити сліпучі бутони королеви саду, парфумер використав тиху чарівність конвалії. Це улюблені квіти Крістіана: у дитинстві він часто збирав їх з мамою в саду, а подорослішавши, навіть прикрашав подоли суконь вишивкою витончених бутонів, використовуючи їх як талісман на удачу. Властива їм трепетна млість і кришталева прохолода чудово відтіняє чуттєву розкіш рожевих мотивів.

Разом вони утворюють карколомну комбінацію свіжості і солодощі, роблячи аромат нескінченно привабливим, привабливим і спокусливим. Сонячна енергія цитрусів додає йому інтригуючої пікантності та легкості. Мандарин з червоним апельсином розсипаються міріадами райдужних відблисків, немов сонячні зайчики, що стрибають по водній гладі. Їх палкий темперамент чудово врівноважує моховий оксамит шоколадних пачулі, зливаючись у чудово легку і п'янку симфонію.

Усього пара крапель чарівного еліксиру покращать вам настрій і подарують незрівнянне почуття польоту, ніби ви ширяєте на пухнастій хмаринці в бездонній блакиті неба. Парфум додасть кокетливого блиску очам і дасть можливість відчути себе по-справжньому чарівною, прекрасною і бажаною чарівницею, перед якою не може встояти жоден чоловік!

Купити Miss Dior Eau de Toilette 2019 можна в інтернет-магазині La Grande. Видання поміщене у традиційний прямокутний флакон із прозорого скла. Вміст фіалу пофарбований у пастельно-рожевий відтінок, а на шийці пляшечки красується чарівний металевий бант.