0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Comme Des Garcons Play Red

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Comme des Garcons Play Red Туалетна вода
100ml
2 798 грн
3 253 грн
Акція
-14%
Comme des Garcons Play Red Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Рей Кавакубо, яка заснувала будинок моди Comme des Garcons , народилася в Японії, в 1942 році. Закінчила там університет за спеціальністю «література та витончені мистецтва», потім кілька років працювала на текстильній фабриці, де познайомилася з різними тканинами та особливостями їхнього виробництва. Дівчину завжди засмучувало, що одяг у магазинах зовсім не відображала індивідуальність, тому вона почала створювати власні оригінальні образи. Деякий час працювала стилістом, а в 1973 наважилася на реєстрацію торгової марки. Назвою став рядок із пісні Франсуази Харді.

Силуети, створювані Рей, були абстрактними та підкреслено об'ємними, переважно монохромного забарвлення, з просто неймовірним поєднанням фактур та складними формами. Вони справили справжній фурор на азіатському ринку. За жіночою колекцією була чоловіча, а в 1981 модельєр представила свою лінійку на Паризькому тижні мод, де також мала приголомшливий успіх, перенесла головний офіс до Франції і почала активно просувати бренд, розширивши асортимент до аксесуарів, прикрас та парфумерії.

Оригінальна композиція Play була представлена у 2007-му. Через 5 років, у 2012, серію розширили трьома фланкерами, над створенням яких працював співробітник компанії Givaudan Антуан Мезондьє (Antoine Maisondieu), який прославився своїми роботами для Acqua di Parma, Gucci, Giorgio Armani, Burberry та Boucheron. Він створив стильні аромати для Нього та для Неї на додаток до колекції молодіжного одягу, представленої того ж року. Кожен парфум має домінуючий колір, відбитий на упаковці. Він свідчить про превалюючі в піраміді компоненти. Характер чарівного Red - вогненно-червоний.

Букет східно-пряний, із чудовими гурманськими акцентами - припаде до смаку шанувальникам витончених та солодких композицій. Він яскравий і привертає увагу, привабливий і хвилюючий. Адресований натурам харизматичним та амбітним, які звикли перебувати в центрі загальної уваги.

Відкривають чудовий аромат пустотливі іскорки спецій. Рожевий перець, кориця і шафран приємно лоскочуть рецептори і хвилюють кров, миттєво наповнюють енергією та бадьорять. Дзвінкі та переливчасті, вони розсипаються міріадами пекучих іскорок, чудово доповнюючи сонячні відблиски соковитого мандарину. На зміну пікантним пряностям приходить чарівна насолода вишні. Свіжий фрукт подано в обрамленні смарагдових акордів османтусу та герані, завдяки чому набуває привабливої глибини і чуттєвості. Його спокусливі переливи кружляють голову і захоплюють неймовірний вихор емоцій, щоб потім розчинитися в тягучо-медових хвилях мирри і толуанського бальзаму.

Туалетна вода інтригує і чудово збалансована, приваблює багатогранністю та самобутністю, чуттєвими переливами та таємничою розкішшю. Вона стане справжньою родзинкою будь-якого ансамблю!

Купити Comme des Garcons Play Red в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.